Kontorassistent med kendskab til Prisme

Vikariat i Vejle.

VKAREN.DK søger for kunde i Vejle en kontorassistent med kendskab til Prisme. Som udgangspunkt er der tale om et vikariat på ca. 3 måneder med opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:

 

Du indgår i debitorgruppens team på 6 engagerede medarbejdere. Der arbejdes i systemerne Prisme, Dynamics AX 2009 samt MS Office pakken.

 

Opgaver:

 

  • Bogføring
  • Afstemning i bank og status konti
  • Bankindbetalinger
  • Ad hoc administrative opgaver

 

Arbejdstiden er mandag til torsdag 08.00-15.30, fredag 08.00-15.00.

 

Vi forventer:

 

Du er kontoruddannet og har erfaring med ovennævnte opgaver. Du har erfaring med systemet Prisme og/eller Dynamics AX 2009 samt Office pakken, herunder Excel. Du taler, læser og skriver dansk.

 

Din person:

 

Du arbejder struktureret og selvstændigt og kan lide dit arbejde. Du har flair for tal og trives i et dynamisk og til tider hektisk miljø. Du motiveres af at løse dine opgaver til perfektion, og du vægter godt samarbejde med dine kolleger meget højt.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat, hvor du bliver en del af et engageret og målrettet team i en afdeling, der er præget af en god fælles ånd og faglig professionel tilgang til opgaverne.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os allerede i dag. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk.: ”Prisme”. Ved evt. spørgsmål kan du kontakte Marlene Bavngaard Bak på 70152010 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

Info

Oprettet:
25-10-2017

Job nr.:
4661369

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
03-11-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login