Kranførere til mobilkraner med Kran B certifikat

Trekantområdet og området omkring København.

For kunde i Trekantområdet og området omkring København søger VKAREN.DK erfarne kranførere til mobilkraner. Som udgangspunkt er der tale om en periode med opstart hurtigst muligt og frem til juli 2018 – dog med mulighed for forlængelse.

 

Jobbet:

 

Der er tale om kørsel i Trekantområdet og området omkring København. Du kører med mobilkran fra 50 og op til 750 tons. Det er primært kranarbejde på byggepladser, herunder nybyggeri. Der vil forekomme forskellige og udfordrende ad hoc opgaver i anlægssektoren, industrien samt vindmølleanlægsarbejde.

 

Vi forventer:

 

Du har flere års erfaring som chauffør, hvor du har kørt med mobilkran, og det er et krav, at du har krancertifikat B. Er du stedkendt i Trekantområdet eller området omkring København, er dette naturligvis en fordel. 

 

Det er et krav, at du har følgende: 

 

  • Stort kørekort C
  • Elektronisk førerbevis
  • EU kvalifikationsbevis
  • Krancertifikat B
  • God fysik
  • Praktisk erfaring med store kranopgaver

 

Personlige kvalifikationer:

 

Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Du er udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du derfor serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere. Du er kvalitetsbevidst og opmærksom og forstår at passe på både biler, udstyr og gods.

 

Vi tilbyder:

 

En selvstændig og udfordrende arbejdsdag.

 

Din ansøgning:

 

Har ovenstående din interesse, og kan du opfylde vores forventninger, så send din ansøgning samt CV allerede i dag til jobsjaelland@vkaren.dk og mærk ansøgningen "Mobilkran". Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Karina Christiansen på tlf. 70152012 alle hverdage mellem 9.00-16.00.

Info

Oprettet:
07-02-2018

Job nr.:

Periode:
Længerevarende vikariater

Ansøgningsfrist:
07-03-2018

Kontakt:
Karina Christiansen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login