Kreditorbogholder til LILLY A/S

Fast stilling på hovedkontoret i Vejle.

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for LILLY A/S i Vejle en kreditorbogholder til økonomiafdelingen.

 

Jobbet:

 

LILLY A/S er førende inden for festtøj og accessories til livets store begivenheder og fester. Du bliver en del af et erfarent og dedikeret team, der brænder for at gøre en forskel og give kunderne en unik oplevelse. Fra hovedkontoret i Vejle serviceres LILLY's forretninger i Danmark, Tyskland og Sverige samt forhandlere over hele Europa. Du får et nært samarbejde med kollegaer internt som eksternt. 

 

Dine opgaver vil primært bestå af:

 

  • Kreditorbogholderi
  • Betalinger
  • Afstemninger
  • Forberedelse til løn, der køres via Dansk Løn Service
  • Månedsrapportering på finanstal og budgetopfølgninger
  • Kasseafregning fra egne butikker
  • Bistå ved udarbejdelse af kontrakter
  • Ad hoc administrative opgaver

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og nogle års erfaring med relaterede opgaver. Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Derudover har du ingen problemer med at kommunikere på tysk, idet du dagligt er i kontakt med 2 tyske kolleger i afdelingen i Flensborg. Vi forventer, at du har interesse i at arbejde med IT, herunder gerne Navision samt er rutineret i brugen af Excel. Det er en fordel, hvis du har kendskab til lønningsbogholderi, overenskomster og håndtering af personaleomkostninger, eller er villig til at lære det. 

 

Din person:

 

Du er positiv og engageret og har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Da du håndterer mange data, er det vigtigt, at du har et godt overblik, er effektiv og omstillingsparat. Du er vant til at prioritere dine opgaver og har sans for præcision og akkuratesse. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og ikke bange for at kommunikere dit budskab. Som person er du empatisk og bidrager med personlig og faglig interesse i dine omgivelser og til LILLY’s koncept og ånd.      

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende job i en virksomhed, som er kendt for sit brand i både ind- og udland. Du bliver en del af en arbejdsplads, der er præget af en fælles ånd og en stolthed over for LILLY koncernen, der har formået at udvikle sit koncept siden grundlæggelsen i 1946. Hovedkontoret i Vejle er kendetegnet ved et udviklende miljø med fokus på at skabe den gode oplevelse for kunden, faglig tilgang til opgaverne og et godt kollegaskab. Der er tale om en fast fuldtidsstilling.  

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Kreditorbogholder LILLY”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på

tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Vent ikke med at ansøge, da vi indkalder til samtaler løbende. Vi venter på den rette, men stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

 

Se mere på www.lilly.dk

 

 

 

Info

Oprettet:
23-11-2017

Job nr.:
4691969

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
10-01-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login