Kunde- og personalekonsulent

Fast stilling hos VKAREN.DK i Fredericia.

GENOPSLAG

 

VKAREN.DK er i vækst og søger derfor en ny kollega til vores kontor i Fredericia, som kan servicere vores kunder i Trekantområdet.

 

Jobbet:

 

Som Kunde- og personalekonsulent bliver du en del af et stærkt team af dygtige og motiverede medarbejdere, der brænder for at finde de rette vikar- og rekrutteringsløsninger. Du vil have kontakt til nye og eksisterende kunder, afholde interviews, matche og administrere profiler til stillinger samt udvikle relationer til vores kunder. Din base vil være på kontoret i Fredericia, men du får et tæt samarbejde med dine kolleger i Odense, og derfor vil du have faste arbejdsdage på Odense kontoret min. 1 gang om ugen. Ca. hver 4. uge indgår du hjemmefra i vores vagtordning.

 

Vi forventer:

 

Du skal præsentere VKAREN.DK som den foretrukne samarbejdspartner, skabe værdi og finde de rigtige bemandingsløsninger. Du har en kommerciel/administrativ baggrund, kendskab til vikar- eller rekrutteringsbranchen og indblik i forskellige faggrupper. Vi foretrækker, at du har erfaring med salg til nye såvel som til eksisterende kunder. Med afsæt i kundens behov skal du afdække vikarprofiler, afholde samtaler, udarbejde stillingsopslag og håndtere ordrer. Vi forventer, at du har et godt kendskab til it og er vant til at arbejde i ERP systemer.

 

Din person:

 

Som person er du udadvendt, opsøgende og har et personligt drive. Du er forretningsorienteret og relation skabende, med en struktureret tilgang til dine opgaver. Du er serviceminded og i stand til at bevare overblikket, har et højt energiniveau og forstår, at din succes skabes i samarbejde med kunden. Du er af natur løsningsorienteret, effektiv og vedholdende og arbejder målrettet og analytisk for at skabe det bedste resultat.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende hverdag med stort indhold og frihed under ansvar. Du bliver en del af en professionel og veletableret virksomhed med 19 ansatte, som arbejder ud fra værdierne: Fremsynet, Nærværende, Kompetente og Engagerede. Vi har et godt brand i vikar- og rekrutteringsmarkedet, er kendt for grundig udvælgelse, gode referencer og kundetilpassede løsninger. Du får en selvstændig og ansvarsfuld funktion i et uformelt miljø.  

 

Der er tale om en fast stilling på 37 timer. Arbejdstiden er kl. 8.30-16.30. Vi tilbyder pensions- og sundhedsordning samt løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og har det din interesse, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Kunde- og personalekonsulent”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Mai-Britt Bærentsen eller Maria Hemmingsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Du er velkommen til at læse mere om VKAREN.DK på www.vkaren.dk.

Info

Oprettet:
08-09-2017

Job nr.:

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
08-10-2017

Kontakt:
Mai-Britt Bærentsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login