Lagermedarbejder til virksomhed i Odense SV

Har du lyst til at blive en del af et dynamisk aftenteam i nye moderne faciliteter i Odense SV?

Jobbet:

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Odense SV en lagermedarbejder til fast aftentur. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Dine primære opgaver:

 

  • Plukke varer efter ordresedler
  • Gøre forsendelsen klar til afsendelse
  • Indtaste ordrer i ERP system Dynamics NAV
  • Booke direkte i transportørsystem
  • Ad hoc læsning og losning af trailere

 

Du får en høj grad af frihed under ansvar, hvor du i samarbejde med dine kolleger i teamet skal sikre, at alle opgaver løses på bedste vis, og at kunden får den mest optimale service hver gang.

 

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 14.00-22.00, fredag kl. 12.30-20.00.

 

Vi forventer:

 

Du har en positiv og energisk tilgang til dine opgaver, er indstillet på at lære nyt og bidrage til et godt samarbejde. Du kan være nyuddannet inden for lager og logistik, have nogle års erfaring inden for området eller bare lyst til at prøve noget nyt.

 

Det er et must, at du har kørekort B og truckcertifikat. Du behøver ikke at have mange års erfaring med truckkørsel, vigtigst er det, at du har gejsten og motivationen til at blive lært op i opgaverne. Du har en god fysik, da jobbet også indebærer manuel håndtering af diverse produkter. Du taler og læser dansk og kan fremvise en straffeattest.

 

Din profil:

 

Vi forestiller os, at du har en positiv og energisk tilgang til dine omgivelser, er initiativrig og har drive. Du er et ordensmenneske, som altid arbejder struktureret og med stort engagement. Du er serviceminded og trives med kontakt til andre. Som medarbejder og kollega er du loyal og fleksibel og kendt for at være én, man altid kan regne med.

 

Vi tilbyder:

 

En fast stilling i en spændende virksomhed i vækst, der tilbyder dig en arbejdsplads, hvor du får mulighed for at udvikle dig og være en del af en stærk kultur i et uformelt miljø.

Lønpakken består af timeløn på kr. 152,00 + tillæg kr. 26,85 mellem kl. 18.00-22.00. Derudover pension, feriefridage, fritvalgskonto m.m. ifølge Industriens Overenskomst plus en god sundhedsordning.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os snarest muligt. Send en kort ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk.: ”Lagermedarbejder Odense SV”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marianne Rishede på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. Ansøgningerne behandles løbende, så tøv ikke med din henvendelse.

Info

Oprettet:
28-03-2019

Job nr.:
4966827

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
28-04-2019

Kontakt:
Marianne Rishede

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login