Lagermedarbejdere til FTZ Autodele & Værktøj A/S

Vikariater i Odense.

Jobbet:

 

VKAREN.DK søger lagermedarbejdere til vikariater hos vores kunde FTZ Autodele & Værktøj A/S. Der er tale om længerevarende vikariater med henblik på fastansættelse i virksomheden.

 
Arbejdstid:


Mandag til torsdag fra kl. 11.30 – 19.30 og fredag kl. 8.00-15.30. Du indgår i en turnusordning, og skal være indstillet på at arbejdstiden nogle fredage er indtil kl. 18.00.

 
Din profil:
 

Du er interesseret i lager og logistik og har måske sabbatår, hvor du ønsker at øge både din indtægt og din erhvervserfaring.

 

Det er et krav, at du har truckcertifikat.


Kendskab til arbejde med håndscanner og flair for it vil være en fordel. Vi ser gerne, at du har erfaring med at plukke og pakke.


Du har en god fysik, er frisk og ikke bange for at tage fat. En del tunge løft vil forekomme.
 

Vi forventer:
 

Du er en mødestabil og positiv person, som kan lide dit arbejde. Du motiveres af at opgaverne løses på den bedste og mest effektive måde, og du vægter godt samarbejde med dine kolleger meget højt.
Du er god til at håndtere mange opgaver ad gangen, og du mister ikke overblikket, når tingene går stærkt. 

 

Vi tilbyder:

 

Længerevarende vikariater med henblik på fastansættelse i en spændende virksomhed. FTZ er en dynamisk og innovativ organisation i udvikling, hvor man værdsætter medarbejdere, som vil tage ansvar og udfordringer. FTZ har stor fokus på arbejdsmiljøet, og ønsker at sikre en sund og tryg arbejdsplads, hvor både trivsel og driftssikkerhed er i orden.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os hurtigst muligt. Send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”Lagermedarbejdere FTZ”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.
 

Info

Oprettet:
16-02-2018

Job nr.:
4664169

Periode:
Vikariater med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
16-03-2018

Kontakt:
Mai-Britt Bærentsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login