Lastvognsmekaniker

Vikariat med henblik på fastansættelse hos virksomhed i Trekantområdet.

VKAREN.DK søger for kunde i Trekantområdet en person med hoved og hænder skruet rigtigt på. Optimalt har du en håndværksmæssig baggrund som lastbil- eller trailermekaniker, men har du en industriel teknisk baggrund, eller arbejdet med hydraulik, kan dette også være et udgangspunkt. Der er tale om et try & hire forløb, hvor du ansættes som vikar med henblik på fastansættelse i virksomheden. Opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:

 

Det vigtigste for os er din personlige profil.  Du har gå på mod, kan bruge dine hænder og er ikke bange for at tage fat og blive beskidt. 

 

Har du erfaring med reparation af nedenstående opgaver, er det naturligvis en fordel:

 

  • Bremsesystemer EBS/ABS
  • Fejlfinding i lys og ledningsnet
  • Presenningsmontering og reparation
  • Servicering af lifte, fejlfinding og reparation af hydraulik

 

Arbejdstid: Du vil indgå i en 3-dages uge (12-timers vagter).

 

Vi forventer:

 

Du er arbejdsom og kan bevare overblikket i pressede situationer. Du skal være fleksibel, og du værdsætter kvalitet i det arbejde, du udfører. Du skal kunne læse, tale og forstå dansk og kunne fremvise en straffeattest.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder et udfordrende job i en spændende virksomhed med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Der er som udgangspunkt tale om et try & hire forløb med efterfølgende fastansættelse for den rette.

Du kommer til at indgå i et team med topengagerede medarbejdere – dedikerede og gode kolleger.

 

Din ansøgning:

 

Har overstående fanget din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende en kort ansøgning og CV til transport@vkaren.dk, mrk. ”Mekaniker”.

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 70 15 20 11 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest muligt. Vi gør opmærksom på, at samtalerne bliver afholdt på vores kontor i Fredericia.

Info

Oprettet:
05-04-2019

Job nr.:
4971102

Periode:
Vikariat med henblik på fastansættelse

Ansøgningsfrist:
10-05-2019

Kontakt:
Hans Henrik Skøtt

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login