Maskinfører til gravearbejde

Længerevarende vikariat, med gode muligheder for forlængelse.

VKAREN.DK søger for kunde i Trekantområdet, en erfaren maskinfører. Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart medio marts 2019 og 3-4 måneder frem. For den rette kandidat vil der være mulighed for forlængelse.

 

Jobbet:

 

I opstarten vil du indgå i et team af engagerede kollegaer, men på sigt skal du også kunne varetage opgaver på egen hånd. Du skal udføre gravearbejde med gravemaskiner (med og uden førerhus) fra 1,5 til 6 ton samt rendegraver. Når maskinerne ikke kan komme til, må du ikke være bange for at tage en skovl i hånden og løse opgaven.

 

Der vil være opgaver både hos erhverv og private – nye samt faste kunder, så det er vigtigt, at du har forståelse for kundeservice og brænder for at levere et godt resultat.

Da opgaverne kan indebære pludselige skader og reparationer der kan tage længere tid end forventet skal du være indstillet på, at der kan forekomme overarbejde og weekendarbejde.

Arbejdstid er mandag 07.00-15.30, og tirsdag til fredag 07.00-15.15.

 

Vi forventer:

 

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har erfaring som maskinfører og fra fysisk krævende arbejdsopgaver, f.eks. inden for landbrug, skov eller entreprenørbranchen.

  • Du sætter en ære i dit arbejde
  • Du arbejder ansvarsfuldt, selvstændigt og omhyggeligt
  • Det er et krav at du har B, samt BE kørekort
  • Du er i god fysisk form
  • Du kan fremvise en straffeattest
  • Du taler, læser og skriver dansk

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder et spændende længerevarende vikariat hos en virksomhed med ordnede forhold og gode kollegaer. Løn efter kvalifikationer.

 

 

Din ansøgning:

 

Har overstående din interesse og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, så send gerne ansøgning og cv allerede i dag til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Maskinfører”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 70152011 alle hverdage i tidsrummet 9.00 – 16.00. Vi kalder løbende til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Samtaler finder sted på vores kontor i Fredericia.

 

Info

Oprettet:
12-02-2019

Job nr.:
4945288

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
08-03-2019

Kontakt:
Carina Kruse

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login