Montagemedarbejder med el-kendskab

Længerevarende vikariat.

Jobbet:

 

For produktionsvirksomhed i Kerteminde Kommune søger VKAREN.DK en erfaren montagemedarbejder. Der er tale om et vikariat på ca. 3 måneder med gode muligheder for forlængelse. Opstart hurtigst muligt.

 

Din primære opgave er montagearbejde af diverse el tekniske komponenter som oftest skal monteres i både større og mindre metalkabinetter. Andre montageopgaver af forskellig håndværksmæssig karakter vil også forekomme.

 

Arbejdstid er mandag til torsdag kl. 6.30-15.00, fredag kl. 6.30-11.30, men der vil være mulighed for fleksible mødetider.

 

Vi forventer:

 

Din uddannelse er ikke afgørende, men det er en fordel, hvis du f.eks. har en baggrund som elektriker. Vigtigst er det, at du har erfaring med montagearbejde og ikke har problemer med at læse el diagrammer og tekniske tegninger. Vi ser gerne, at du har gennemgået et L-AUS kursus, men dette er ikke et krav. Vi forventer, at du taler og skriver dansk.

 

Din person:

 

Vi lægger vægt på, at du er god til at samarbejde samt har en rolig personlighed. Du er ligeledes engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling, kan arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret. Det ligger dig naturligt at tage ansvar, og du er nytænkende og omstillingsparat, når det kræves.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder et længerevarende vikariat i en spændende og professionel produktionsvirksomhed, hvor medarbejdere og det gode arbejdsmiljø prioriteres højt. Du vil blive en del af en stabil organisation samt få et alsidigt job, hvor du kan få indflydelse på din egen arbejdsdag. Miljøet er uformelt med en positiv og humoristisk omgangstone.

 

Din ansøgning:

 

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og en kort ansøgning til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”El montage”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marianne Rishede på 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
11-03-2019

Job nr.:
4958345

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
11-04-2019

Kontakt:
Marianne Rishede

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login