Montagemedarbejdere med el-kendskab

Længerevarende vikariater i Odense.

Jobbet:

 

Vi søger for kunde i Odense, 3 medarbejdere til montageopgaver. Der er tale om længerevarende vikariater med opstart hurtigst muligt og indtil efteråret 2018. For de rette personer kan der være mulighed for fastansættelse.

 

Du kommer til at indgå i et montørteam, der arbejder med procesanlæg til fødevareindustrien. Der monteres mindre komponenter på anlæggene. Montagen foretages ud fra arbejdstegninger og el-diagrammer. Ad hoc opgaver som oprydning, pakning af forsendelser m.m. vil også forekomme.

 

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 7.00-15.00, fredag kl. 7.00-14.30.

 

Din profil:

 

Du har gerne en uddannelse som elektriker, mekaniker, automatikmekaniker, en kombination eller anden relevant teknisk baggrund. Det vigtigste er dog, at du har hænderne skruet rigtigt på, erfaring med finmontage samt teknisk flair og en god tegningsforståelse.  

 

Vi forventer:

 

Som person er du glad og positiv med en kvalitetsbevidst og fleksibel holdning til dine omgivelser og opgaver. Du tager ansvar, er motiveret og arbejder struktureret. Du har en høj arbejdsmoral og et stort engagement.

 

Vi tilbyder:

 

Spændende længerevarende vikariater i en international virksomhed i vækst. Miljøet er uformelt og kendetegnet ved et højt ambitionsniveau og godt kollegaskab.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os hurtigst muligt. Send en kort ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”El-montage Odense”. Der vil løbende blive afholdt samtaler. Ved evt. spørgsmål, kan du henvende dig til Maria Hemmingsen på tlf. 70152010 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

Info

Oprettet:
03-05-2018

Job nr.:
4818331

Periode:
Længerevarende vikariater

Ansøgningsfrist:
03-06-2018

Kontakt:
Maria Hemmingsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login