Montagemedarbejdere til fast aftenhold

2 faste stillinger på Østfyn.

Jobbet:

 

Vi søger for kunde på Østfyn, 2 medarbejdere til montageopgaver. Der er tale om 2 faste stillinger på aftenhold. Opstart er hurtigst muligt.

 

Du kommer til at indgå i et mindre montørteam, der arbejder med større anlæg til industrien. Der monteres forskellige komponenter på anlæggene. Montagen foretages bl.a. ud fra tegninger og el-diagrammer.

 

Arbejdstid for aftenholdet er 4-dages uge, mandag til torsdag kl. 14.55-23.55.

 

Du vil få en grundig oplæring af dine kolleger, og de første ca. 4-6 måneder af din ansættelse vil du derfor arbejde på dagholdet. Arbejdstiden er her mandag til torsdag kl. 06.30-15.00, fredag kl. 06.30-11.30.

 

Din profil:

 

Din uddannelse er ikke afgørende, men du har god håndværksmæssig erfaring og hænderne skruet rigtigt på. Det er en fordel, hvis du har erfaring med montage samt teknisk flair og gerne en god tegningsforståelse. Vi ser helst, at du har truckcertifikat. Du trives med at arbejde på aftenhold.

 

Vi forventer:

 

Som person tager du ansvar, er motiveret og arbejder struktureret. Du har en høj arbejdsmoral og et stort engagement. Vi forventer, at du har drive og en naturlig evne til at arbejde selvstændigt. Som medarbejder og kollega er du positiv med en kvalitetsbevidst og fleksibel holdning til dine omgivelser og opgaver.

 

Vi tilbyder:

 

2 spændende faste stillinger i en lokalforankret virksomhed i vækst. Miljøet er uformelt og kendetegnet ved et højt ambitionsniveau og godt kollegaskab.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så send en kort ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Montage på aftenhold”. Der vil løbende blive afholdt samtaler. Ved evt. spørgsmål, kan du henvende dig til Marianne Rishede på tlf. 70152010 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

Info

Oprettet:
20-08-2018

Job nr.:
4866301

Periode:
Faste stillinger

Ansøgningsfrist:
15-09-2018

Kontakt:
Marianne Rishede

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login