Operatør til laserskærer

Længerevarende vikariat i Odense.

VKAREN.DK søger for kunde i Odense, en dygtig produktionsmedarbejder til vikariat på aftenholdet. Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 13.45-22.45, så der er tale om en 4 dages uge.

 

Virksomheden har mange års erfaring med pladebearbejdning af sort og rustfrit stål, aluminium og andre metaller. Virksomhedens har travlt, og søger derfor en vikar i ca. 3 måneder, men der er gode muligheder for fastansættelse for den rette person.

 

Jobbet:

 

Du bliver oplært i at betjene virksomhedens laserskærer, hvor du bearbejder plader af forskellige metaller. Det er derfor et krav, at du har erfaring med betjening af maskiner, gerne inden for metalproduktion. Det er ikke nødvendigt, at du kender til laserskæring, da du bliver oplært. Det er en stor fordel, hvis du har truckcertifikat, men dette er ikke et krav.

 

Din profil:

 

Du har et godt håndelag og trives med selvstændige opgaver. Som person er du selvdreven og har lysten til at lære nyt. Du har en god teknisk forståelse og interesse.

 

Du har erfaring med at arbejde på aftenhold og trives bedst med det.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat i en vækstorienteret virksomhed. Gode udviklingsmuligheder fagligt, hvor du selv er med til at forme din hverdag og fremtid. Du bliver en del af et mindre team, hvor man hjælper hinanden og værdsætter en god omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en kort ansøgning og dit cv til jobfyn@vkaren.dk mrk. ”Laserskærer til Odense”. Har du konkrete spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria Hemmingsen på 70 15 20 10 alle hverdage ml. kl. 9.00-16.00.

Info

Oprettet:
25-01-2019

Job nr.:
4936055

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
25-02-2019

Kontakt:
Maria Hemmingsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login