Pakkeoperatør til fast nattur

2 faste stillinger i virksomhed i Kerteminde Kommune.

VKAREN.DK søger for kunde i Kerteminde Kommune, 2 pakkeoperatører til nattur. Der er tale om 2 faste stillinger med opstart i januar.

 

Jobbet:

 

Du bliver en del af et team på i alt 12 mand på natholdet, og de primære opgaver er:

 

  • Pakning ved maskiner
  • Kvalitetskontrol af produkter
  • Forefaldende opgaver i produktionen

 

Du indgår i en rotationsordning, så du bliver oplært i at pakke og betjene flere forskellige maskiner. Der findes sterile områder i produktionen, hvorfor der er stor fokus på hygiejne og særlige regler i den forbindelse.

 

Arbejdstiden er søndag til torsdag kl. 22.00-06.00, så der er tale om en 5 dages uge. Henover året er der enkelte fridage om søndagen.

 

Oplæring vil foregå på daghold ca. 2 uger.

 

Vi forventer:

 

Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende, men vi ser gerne, at du har erfaring som pakkeoperatør eller har prøvet andre former for produktionsarbejde. Vigtigst er det, at du trives med natarbejde og foretrækker dette. Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk. Du kan fremvise en straffeattest.

 

Din profil:

 

Du er selvkørende og samtidig en teamplayer, der forstår vigtigheden i at løfte i flok. Du har et godt overblik og et smil på læben, også når der er travlt. Som kollega har du et humør og en energi, der smitter positivt af på dine omgivelser.

 

Vi tilbyder:

 

2 faste stillinger i en spændende virksomhed med ordnede forhold. Miljøet i produktionen er kendetegnet ved en uformel tone og godt samarbejde. Løn og tillæg ifølge overenskomst.

 

Ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en kort ansøgning og dit CV mærket ”Pakkeoperatør” til jobfyn@vkaren.dk. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria Hemmingsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

Info

Oprettet:
10-12-2018

Job nr.:
4916682

Periode:
Faste stillinger

Ansøgningsfrist:
10-01-2018

Kontakt:
Maria Hemmingsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login