Pedel med murererfaring

Perfekt for dig, som er på efterløn.

VKAREN.DK søger en pedel, der har erfaring med murerarbejde. Der er tale om en stilling, som kan være ideel for dig, som er gået på efterløn – men ikke har lyst til bare at sidde med hænderne i skødet. Du bliver ansat på timebasis og behovet vil være størst i sommermånederne.

 

Jobbet:

 

Du skal selvstændigt sørge for både udvendig og indvendig vedligeholdelse af ejendomme i Odense, Kerteminde og Fredericia.

 

Opgaver:

 

  • Murerarbejde
  • Hækklipning
  • Mindre reparationsopgaver
  • Affaldshåndtering
  • Oprydning og andre forefaldende opgaver

 

Vi forventer:

 

Du har gerne en baggrund som murer. Din uddannelse er ikke afgørende, men det er vigtigt, at du har erfaring med faget. Du er en handy man og en håndværker, som er god til mange forskellige praktiske opgaver. Du er en omgængelig person, som kan samarbejde med alle typer mennesker, og du er kendt for altid at have et smil på læben.

 

Du er:

 

  • Arbejdsom og har hænderne skruet rigtigt på
  • Selvkørende og grundig
  • Robust og har humor
  • Udadvendt og serviceminded

 

Det er et krav, at du kan fremvise en straffeattest, og at du taler og læser dansk. Desuden har du kørekort til personbil (B) og vil gerne benytte egen bil i jobbet.

 

Vi tilbyder:

 

Et meget selvstændigt og alsidigt job, hvor du får brug for dine praktiske færdigheder og din evne til at hjælpe andre. Da timerne vil være efter behov, er arbejdstiden derfor meget fleksibel.

 

Din ansøgning:

 

Har ovenstående din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende ansøgning og CV til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Pedel”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Rishede på 70152010 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00. Opstart er hurtigst muligt, så send din ansøgning allerede i dag!

Info

Oprettet:
18-04-2018

Job nr.:
4811187

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
18-05-2018

Kontakt:
Marianne Rishede

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login