Personaleassistent

Vi søger en personaleassistent deltid til vores kontor i Fredericia.

VKAREN.DK er et vikar- og rekrutteringsbureau. Vi arbejder inden for alle brancher og tilbyder både faglærte, ufaglærte, administrative, og mere teknisk prægede stillinger. Du bliver en del af vores stærke team af engagerede og motiverede medarbejdere, der hver især brænder for det, vi laver.

 

Jobbet:

 

Som udgangspunkt er der tale om 20-25 timer ugentligt med mulighed for, at der på sigt kan tilbydes flere timer. Tiltrædelse hurtigst muligt.

 

Som personaleassistent hos VKAREN.DK får du indsigt i mange forskellige administrative områder, som f.eks. ordrebehandling, salg og HR. Din base bliver i vores booking afdeling, hvor du får bred kontakt til både vikarer og kandidater samt de virksomheder, vi samarbejder med. Dette foregår primært telefonisk.

 

Vi forventer, du:

 

  • Er smilende og serviceminded, da du hver dag har kontakt til vores kunder og vikarer
  • Har lyst til at udvikle dig og tage ansvar
  • Er ansvarsbevidst, fleksibel og virkelig mødestabil
  • Har flair for IT
  • Kan arbejde både morgen og eftermiddag samt tiltræde en eventuel telefonvagt ordning på sigt
  • Trives med både at arbejde selvstændigt og i mindre teams
  • Kan bevare overblikket, også når der er travlt

 

Vi tilbyder:

 

En deltidsstilling i en veletableret og spændende virksomhed. Som personaleassistent hos os vil du hurtigt udvikle dig både fagligt og personligt. Du får mange afvekslende og selvstændige arbejdsopgaver, og ikke to arbejdsdage er ens. På kontoret har vi som regel meget travlt, men miljøet her er uformelt med en humoristisk omgangstone – ”Man må gerne have det sjovt, når man går på arbejde!”

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og har det din interesse, så henvend dig til os. Send en ansøgning og cv til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Personaleassistent, Fredericia”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Malene Sjeerback på tlf. 70 15 20 11 alle hverdage mellem kl. 9.00-16.00.

 

Info

Oprettet:
04-05-2017

Job nr.:
4488116

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
29-06-2017

Kontakt:
Malene Sjeerback

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login