Procesoperatør til virksomhed i Odense

Er du proces- og optimeringsorienteret, har du erfaring inden for metalbranchen, og drømmer du om et fast job som pladesavsoperatør på daghold? Så er det måske dig, vi søger.

VKAREN.DK søger en dygtig procesoperatør til en spændende virksomhed i Odense.

 

Vores kunde har gennem en årrække oplevet øget efterspørgsel på deres produkter, hvilket har betydet udvikling og udvidelse af virksomheden. Stillingen indeholder derfor gode muligheder for såvel faglig som personlig udvikling. Du får mulighed for at være med til at præge arbejdsgangen i pladesavsafdelingen, hvor du skal være med til at sikre såvel kvalitet som effektivitet.

 

Jobbet:

 

Dine opgaver bliver blandt andet:

 

  • Savning af aluplader på fixmål
  • Optimering af flowet omkring pladesavene
  • Deltagelse i udvikling af standarder for savning

 

Derudover vil du komme til at deltage i udviklingen af materiale til oplæring af nye medarbejdere samt implementering af nye processer og oplæring af kollegaer heri.

 

Vi forventer:

 

Det er en klar fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling. 

 

Du har nogle års erfaring som operatør, ideelt set af en pladesav. Det er vigtigt, at du er god til at kommunikere og har evnerne og lysten til at deltage i oplæring af nye medarbejdere og kollegaer.

 

Du er positiv, imødekommende og har lyst til at arbejde effektivt med kontinuerligt fokus på optimering af saveprocessen.

 

Vi tilbyder:

 

En fast stilling, hvor du får mulighed for at blive en del af et team på syv medarbejdere i en virksomhed i rivende udvikling. Du har mulighed for at sætte dit præg på processerne i afdelingen og dermed din hverdag. Miljøet er kendetegnet ved en åben og fri omgangstone med plads til humor og forskellige personligheder. Løn efter kvalifikationer.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi meget gerne fra dig snarest. Send cv og ansøgning til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Procesoperatør””. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Maria Hemmingsen på 70 15 20 10 alle hverdage. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med opstart hurtigst muligt.

Info

Oprettet:
25-02-2019

Job nr.:
4950387

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
25-03-2019

Kontakt:
Maria Hemmingsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login