Procesoperatør/ufaglært til fødevarevirksomhed

Fast stilling i Middelfart Kommune.

Vi søger for kunde i Middelfart Kommune en procesoperatør eller en erfaren ufaglært til procesafdelingen.

 

Jobbet:

 

Du bliver en del af teamet i procesafdelingen, som består af 12 medarbejdere fordelt over 3 skiftehold.

 

Primære arbejdsopgaver:

 

  • Blanding af produkter på miksere
  • Overvågning og betjening af maskiner
  • Rengøring og desinficering af procesudstyr og lokaler
  • Arbejde med BRC og dokumentation af dette
  • Forefaldende opgaver i produktionen

 

Arbejdstiden vil som udgangspunkt være på daghold kl. 6.00-14.00 eller kl. 7.00-15.00. Dog forventer vi, at du er fleksibel, og kan arbejde enkelte uger på andre skift.

 

Din profil:

 

Du har gerne en uddannelse som procesoperatør, industrioperatør eller lignende, eller du har flere års ufaglært erfaring fra produktionsvirksomheder i fødevareindustrien. Du har en god teknisk forståelse for maskiner og udstyr, og du trives med mange forskelligartede opgaver. Du behersker dansk i skrift og tale, og du er fortrolig med IT på brugerniveau.

 

Vi forventer:

 

Du sætter en ære i at løse dine arbejdsopgaver korrekt, og du tilstræber at være både nøjagtig og effektiv på samme tid. Du er omstillingsparat og fleksibel og besidder en naturlig faglig nysgerrighed og et solidt gåpåmod. Du er selvkørende og som teamplayer er du god til at samarbejde på tværs af organisationen. Du er resultatorienteret og har et humør og en energi, der smitter positivt af på dine omgivelser.

 

Vi tilbyder:

 

En fast stilling i en international virksomhed, hvor du bliver en del af et team af engagerede kollegaer, og du vil sammen med dem få mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Der er fokus på en grundig oplæring og evt. efteruddannelse.
Virksomheden beskæftiger ca. 65 medarbejdere. Produktionsenhederne er placeret rundt i landet og fremstiller produkter som dressinger og sovs m.m. under egne varemærker samt private labels til detailkæderne.

 

Ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst en kort ansøgning og dit CV mærket ”Procesoperatør” til rekruttering@vkaren.dk. Der vil løbende blive afholdt samtaler, og vi forventer en ansættelse snarest. Vi opfordrer dig derfor til at søge stillingen med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Info

Oprettet:
05-05-2017

Job nr.:
4462256

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
06-06-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login