Produktionsleder til virksomhed i udvikling

Fast stilling hos IRD Fuel Cells A/S.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for kunde, en Produktionsleder.
 

 

IRD Fuel Cells A/S udvikler og producerer brændselscellekomponenter, og du bliver en del af en virksomhed, hvor alle brænder for udvikling og produktion af fremtidens klimavenlige energiteknologi. 

 
Jobbet:
 

Som produktionsleder i IRD Fuel Cells A/S vil du få ansvar for at standardisere, effektivisere og optimere produktionen af komponenter til brændselsceller. Dit primære fokus er at sikre optimal drift med en stabil og effektiv volumenproduktion, der er opdelt i to afsnit, elektrode- og flowpladeproduktion, begge områder er indbefattet af Automotive kvalitetskrav. Produktionen i Odense betragtes som en lead factory/videnscenter i koncernen, og der er fokus på investeringer og udvikling.

 

For at optimere og udvide produktionskapaciteten vil du blandt andet skulle arbejde med:

 

  • Optimering af produktions flow, ressourcedeling og kvalitet 
  • Produktionsstyring og dokumentation på serieproduktion, prototyper samt tests
  • Hands on og ansvar for daglig drift med to hold skift og ledelse af 18 medarbejdere
  • Udvikle og gennemføre standard operating procedure samt implementering af KPI’er
  • Håndtering af optimeringsprojekter og vedligehold af maskinpark  
  • Kvalitetssikring og deltagelse i ISO9001 certificering
  • Styring af materielle ressourcer og underleverandører
  • Deltage i produktions- og investeringsanalyser

Vi forventer:

 

Som produktionsleder vil du få mange og forskelligartede udfordringer. I samarbejde med ledelsen og dine medarbejdere skal du prioritere indsatsområderne og være parat til at udvikle, forandre og skabe resultater. Ideelt set har du en håndværksmæssig faglig baggrund suppleret med en overbygning som produktionsteknolog, maskintekniker eller lign. Du har som minimum nogle års erfaring som produktionsleder med ansvar for produktionen og erfaring med produktionsstyringssystemer, der er standardiseret efter ISO 9001 eller tilsvarende, planlægning, kvalitetssikring og ledelse.

 

Din person:


Som person er du løsnings- og udviklingsorienteret med en struktureret og procesorienteret tilgang til dine opgaver. Du har gennemslagskraft og er engageret på en inkluderende og nærværende facon. Fastholdelse af gode relationer og samarbejde er fundamentalt, og du skaber succes og fremdrift via gensidig respekt og motivation. Det er afgørende, at du er IT vant, gerne med kendskab til Navision AX. Da dine samarbejdspartnere og kollegaer er internationale, er det vigtigt, at du taler og skriver engelsk på forhandlingsniveau. Du referer til COO.   

 

Vi tilbyder:

 

Du kommer til at arbejde med kvalitetsbevidste kolleger og højteknologiske produkter i en virksomhed i energibranchen, der udmærker sig ved sin unikke tekniske formåen. IRD Fuel Cells A/S er en del af IRD Group og beskæftiger ca. 34 medarbejdere i Tietgenbyen ved Odense. Kulturen er innovativ og dynamisk med moderne faciliteter og produktionsforhold. Branchen giver mulighed for faglige udfordringer og personlig udvikling, og i rollen som produktionsleder har du mulighed for at få indflydelse og tage ansvar. 
 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og brænder du for at blive en del af IRD Fuel Cells A/S, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Produktionsleder”. Vi opfordrer dig til at søge med det samme, men venter gerne på den rette. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 
Virksomheden:
 

“At IRD Fuel Cells, we are devoted to the research, development, and production of fuel cell components. Developing top-quality fuel cells requires many years of experience and knowledge, as well as the expertise of a variety of specialists.

We have been in the business since 1996, and our highly skilled team comprises people with many different backgrounds – and since the beginning we have been striving for the same goal: To develop and ensure a sustainable future. 

We have a vision of being acknowledged as the leading supplier of unlimited energy solutions of the future, by offering tailor-made strategic components with focus on lowering the total cost of energy.”

 

Se mere på www.irdfuelcells.com

Info

Oprettet:
08-02-2019

Job nr.:
4943833

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
08-03-2019

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login