Produktionsmedarbejder til betjening af procesanlæg

Er du procesoperatør, industrioperatør eller ufaglært med lignende erfaring fra en fødevarevirksomhed?

VKAREN.DK søger for vores kunde Scandic Food A/S i Nørre Aaby, en produktionsmedarbejder til procesafdelingen. Der er tale om et try and hire forløb, hvor du starter som vikar med henblik på efterfølgende fastansættelse i virksomheden. Opstart hurtigst muligt. Stillingen er på skiftehold. Dag/aften/nat efter aftale med driftslederen.


Scandic Food A/S producerer dressinger m.m., under eget mærke Svansø samt under
private label til både hjemmemarkedet og eksport. Virksomheden er i en god udvikling, hvorfor vi søger en ny produktionsmedarbejder.
 

Jobbet:

 

Som produktionsmedarbejder hos Scandic Food A/S bliver dit primære ansvar at betjene virksomhedens procesanlæg. Stillingen giver dig en unik mulighed for at kombinere din faglige erfaring, gerne inden for mejeriindustrien, med muligheden for at være en del af en utraditionel og kvalitetsorienteret virksomhed i vækst. Du bliver en del af et team af engagerede og kompetente medarbejdere, som i samråd med driftslederen selv planlægger deres arbejdsdag. Arbejdet kræver en god fysik og en positiv indstilling.

 

Vi forventer:

 

Du har en positiv og energisk tilgang til dine opgaver, er indstillet på at lære nyt og bidrage til et godt samarbejde. Derudover forventer vi, at:

 

  • Du har erfaring fra en fødevarevirksomhed og blanding efter recepter
  • Du er mejerist, procesoperatør eller ufaglært med god erfaring fra en lignende stilling
  • Du forstår vigtigheden af at overholde hygiejnestandarder og blanding efter recepter
  • Du taler og skriver dansk
  • Du kan fremvise en straffeattest

 

Din profil:

 

Vi forestiller os, at du har et åbent og venligt sind, er initiativrig og motiverende over for dine omgivelser. Du er et ordensmenneske, som altid arbejder struktureret og med stort engagement. Du er serviceminded og trives med kontakt til andre. Som medarbejder og kollega er du loyal og fleksibel og kendt for at være én, man altid kan regne med.

 

Vi tilbyder:

 

Et try and hire forløb med henblik på en fastansættelse i en spændende virksomhed, hvor du får gode kolleger i et fast team. Du vil få en grundig oplæring og mulighed for evt. efteruddannelse. Hos Scandic Food A/S er strukturen flad og tonen uformel, og man vægter et godt arbejdsmiljø højt.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os snarest muligt. Send en kort ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”Scandic Food”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00. Al henvendelse skal ske til VKAREN.DK.

 

Virksomheden:

 

Scandic Food A/S blev etableret i 1986, men har sine rødder tilbage til 1951, hvor Inga og Peter Christensen lagde grundstenene med fremstilling af småkager hjemme i privaten. Scandic Food A/S er et datterselskab i Good Food Group koncernen, og i dag er det tredje generation i familien Christensen, som står for den daglige ledelse. Virksomheden har over en årrække overtaget en række danske fødevarevirksomheder, og står i dag bl.a. bag disse varemærker: Svansø, Skælskør Frugtplantage, Vendelbo, Bigården, Danish Garden, m.fl.

 

Se mere på www.scandic-food.dk

 

Info

Oprettet:
29-03-2019

Job nr.:
4967471

Periode:
Vikariat med henblik på fastansættelse

Ansøgningsfrist:
28-04-2019

Kontakt:
Mai-Britt Bærentsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login