Regnskabsassistent

Vikariat i Middelfart kommune.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for førende designvirksomhed i Middelfart kommune, en vikar til regnskabsafdelingen. Der er tale om et vikariat med opstart snarest muligt og foreløbigt ca. 2 måneder frem.

 

Jobbet:

 

Du indgår i et engageret team på 6 personer i regnskabsafdelingen og skal assistere med følgende opgaver:

 

  • Daglig bogføring af debitorer og kreditorer
  • Afstemninger
  • Rykkerprocedure
  • Håndtering af bilag
  • Øvrige ad hoc opgaver

 

Arbejdstid er mandag til torsdag kl. 8.00-16.00, fredag kl. 8.00-15.30.

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og gerne et par års erfaring.  Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i Navision AX eller lignende systemer, og har et godt kendskab til Office pakken, herunder Excel. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

 

Din person:

 

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du kan arbejde selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person trives du i en uformel og åben kultur, der er præget af stort engagement og udvikling.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat i en virksomhed, som er verdenskendt for at levere høj kvalitet og unikt design. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, et godt arbejdsmiljø og faglig stolthed.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsassistent Middelfart”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
20-04-2018

Job nr.:
4812297

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
07-05-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login