Regnskabsassistent til Padborg

Længerevarende vikariat.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for kunde i Padborg, en vikar til regnskabsafdelingen. Der er tale om et vikariat på ca. 6 måneder med gode muligheder for forlængelse. Stillingen er på 30 timer pr. uge. Opstart snarest muligt.

 

Jobbet:

 

Du indgår i et engageret team på 9 personer i administrationen og skal assistere med følgende opgaver:

 

  • Håndtering af kreditorfakturaer
  • Afstemninger
  • Assistere med debitoropgaver
  • Håndtering af bilag
  • Øvrige ad hoc-opgaver som arkivering m.m.

 

Der er mulighed for fleksible arbejdstider, hvor de 30 timer både kan fordeles over 4 og 5 dage om ugen.

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og gerne et par års erfaring.  Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Du har et godt kendskab til Office pakken, herunder Excel. Virksomheden arbejder i et helt specielt it-system, som du naturligvis får oplæring i. Vi forventer, at du behersker dansk og tysk i skrift og tale. Har du erfaring fra transportbranchen, er dette en fordel, men intet krav.

 

Din person:

 

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du kan arbejde selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person trives du i et uformelt og åbent miljø.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende længerevarende vikariat med fleksible arbejdstider i en virksomhed, som er en del af en stor tysk koncern. På kontoret i Padborg bliver du en del af en arbejdsplads, der er præget af samarbejde og godt kollegaskab.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsassistent Padborg”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marianne Rishede på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
06-12-2018

Job nr.:
4884615

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
06-01-2019

Kontakt:
Marianne Rishede

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login