Regnskabsassistent til deltidsstilling på Østfyn


Jobbet:

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Kerteminde Kommune en regnskabsassistent. Stillingen er på deltid, cirka 3 dage om ugen. Der er tale om et længerevarende vikariat med gode muligheder for fastansættelse. Opstart hurtigst muligt.

 

Opgaver:

 

  • Registrering af købsfaktura og betalinger
  • Registrering af kunder
  • Håndtering af bilag
  • Intrastat registreringer
  • Øvrige ad hoc bogholderiopgaver

 

Vi forventer:

 

Du har en relevant uddannelse eller erfaring fra en lignende stilling og en god regnskabsmæssig forståelse. Det er et krav, at du har erfaring med programmet Visma samt Office pakken. Har du kendskab til Microsoft Dynamics AX, er dette en fordel. Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver og arbejder professionelt.

 

Din person:

 

Som person er du dynamisk, skarp og god til at overholde deadlines. Du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver og har et positivt syn på dine omgivelser. Du er ordensmenneske til fingerspidserne og sætter pris på akkuratesse og systematik. Det er vigtigt, at du er fleksibelt indstillet og kan begå dig i et åbent miljø.  

 

Vi tilbyder:

 

Et vikariat med gode muligheder for fastansættelse i en spændende og velkonsolideret virksomhed. Du bliver en del af et kompetent team, hvor omgangstonen er fri og uformel. Du vil få rig mulighed for at arbejde selvstændigt med egne ansvarsområder og undervejs udvikle dig fagligt og personligt.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en kort ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsassistent deltid”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak alle hverdage på 70 15 20 10.

 

Info

Oprettet:
26-02-2018

Job nr.:
4783327

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
26-03-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login