Regnskabsmedarbejder til support af nyt ERP system

Konsulentstilling hos IRD Fuel Cells A/S i Odense SØ.

 

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for IRD Fuel Cells A/S i Odense SØ, en Regnskabsmedarbejder, der kan varetage en projektrolle i forbindelse med implementeringen af ERP system. Der er tale om en konsulentstilling på ca. 6 måneders varighed med god mulighed for ansættelse efterfølgende.

 

IRD Fuel Cells A/S er en højteknologisk virksomhed der er engageret i forskning, udvikling og produktion af brændselscelleteknologi – til glæde for miljøet. Virksomheden er i kraftig vækst og har påbegyndt implementeringen af Microsoft Dynamics NAV.

 

Jobbet:

 

Der er tale om en projektstilling rettet mod to funktioner, hvor du halvdelen af din tid fungerer som regnskabsmedarbejder med ansvar for den daglige bogholderifunktion kombineret med en projektrolle, hvor du er support på implementering af et nyt ERP system. 

 

Du kommer til at arbejde tværfagligt og blive bindeled mellem diverse afdelinger, herunder salg, økonomi, indkøb og produktion, hvor du får en bred variation af opgaver undervejs i processen.

 

Opgaver:

 

  • Bogholderifunktion med afstemning af diverse konti, bank og indberetninger
  • Projektdeltagelse med administration af diverse data, tastearbejde og testkørsel
  • Beskrive processer og dokumentstyring samt koordinere indsats og tiltag i udviklingsfasen
  • Supportere øvrige afdelinger og håndtere validering af data ved udrulning af system
  • Oprette og vedligeholde stamdata, varenumre, kunder, leverandører mv. i system

 

Der vil være sparring og tæt samarbejde med kolleger. Du får en særdeles varieret hverdag med en stor kontaktflade internt såvel som eksternt.

 

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 7.00-15.00, fredag kl. 7.00-14.30.

 

Vi forventer:


Du har en regnskabsprofil med solid bogholderierfaring. Det er en fordel, hvis du har deltaget i implementeringen af et ERP system, arbejdet med masterdata eller har anden teknisk baggrund, gerne fra en produktionsvirksomhed og med kendskab til produktions flow. Det er et krav, at du er rutineret i et eller flere ERP systemer, og har du erfaring med Microsoft Dynamics NAV er dette en klar fordel. Du har erfaring med Office pakken, herunder Excel. Du taler og skriver både engelsk og dansk.

 

Din person:

 

Som person er du systematisk og har en analytisk og resultatorienteret tilgang til opgaverne. Du arbejder struktureret og selvstændigt og formår at holde mange bolde i luften samtidig. Det er naturligt for dig at tage ejerskab for egne opgaver, men du er samtidig samarbejdsminded og imødekommende. Hos IRD Fuel Cells har man en fri omgangstone og værdsætter samarbejde, hvorfor du er positiv, har humor og et ønske om at løse opgaver og skabe resultater i fællesskab med dine kolleger.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende konsulentstilling, hvor ikke to dage er ens. IRD Fuel Cells er en spændende produktionsvirksomhed i stor udvikling og en del af en koncern med 450 ansatte. I Odense SØ er man 34 medarbejdere i et uformelt miljø præget af en flad struktur og samarbejde på tværs af alle afdelinger.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi meget gerne fra dig snarest. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskab/support IRD”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

At IRD Fuel Cells, we are devoted to the research, development, and production of fuel cell components. Developing top-quality fuel cells requires many years of experience and knowledge, as well as the expertise of a variety of specialists.
 

We have been in the business since 1996, and our highly skilled team comprises people with many different backgrounds – and since the beginning we have been striving for the same goal: To develop and ensure a sustainable future. 
 

We have a vision of being acknowledged as the leading supplier of unlimited energy solutions of the future, by offering tailor-made strategic components with focus on lowering the total cost of energy.

 

Se mere på www.irdfuelcells.com

Info

Oprettet:
12-04-2019

Job nr.:
4975380

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
12-05-2019

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login