Regnskabsmedarbejder til virksomhed på Vestfyn

1 - 1½ års vikariat.

VKAREN.DK søger for kunde på Vestfyn, en erfaren regnskabsmedarbejder. Der er tale om et vikariat af 1-1½ års varighed. Opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:

 

Du skal selvstændigt varetage bogholderiet for flere selskaber.

 

Opgaver:

 

  • Daglig bogholderi af debitorer og kreditorer
  • Gennemføre betalinger og registreringer
  • Opfølgning på debitorer
  • Afstemning af balance og udarbejdelse af månedsregnskab
  • Klargøring af materiale til revision

 

Vi forventer:

 

Du er regnskabsuddannet og har erfaring med håndtering af større og mindre selskaber fra A-Z.  Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Vi forventer, at du har solid erfaring med Excel og kendskab til et eller flere ERP systemer, gerne Navision. Du behersker engelsk i skrift og tale.

 

Din person:

 

Som person er du systematisk og har en analytisk og resultatorienteret tilgang til opgaverne. Du arbejder struktureret og selvstændigt og formår at holde mange bolde i luften samtidig. Det er naturligt for dig at tage ejerskab for egne opgaver, men du er samtidig samarbejdsminded og imødekommende. Som kollega er du positiv og hjælpsom.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende og udfordrende vikariat i en travl virksomhed. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø og hvor høj faglighed er i fokus.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsmedarbejder”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
01-11-2017

Job nr.:
4668637

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
01-12-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login