Økonomi- og regnskabsmedarbejdere

Spændende vikariater i Trekantsområdet.

Jobbet:

 

Da vi oplever stor vækst hos flere af vores kunder i Trekantsområdet, søger vi økonomi- og regnskabsmedarbejdere. Der er tale om kortere og længerevarende vikariater samt try & hire forløb.   

 

De typiske opgaver er baseret på daglig bogføring og håndtering af såvel debitorer som kreditorer, fakturering, betalinger, moms, rejseafregninger, indberetning til skat, finansbogføring, samt evt. udarbejdelse af løn. Der kan naturligvis forekomme andre ad hoc opgaver.

 

Vi forventer:

 

Det er vigtigt, at du har en relevant uddannelse eller som minimum et par års erfaring med lignende opgaver. Du har grundlæggende en god regnskabsmæssig forståelse, erfaring med et eller flere ERP systemer og er vant til at arbejde i Office-pakken. Du har en høj arbejdsmoral, overholder deadlines og er detaljeorienteret. Du arbejder teamorienteret, men samtidig selvstændigt og har en struktureret tilgang til dine opgaver.   

 

Personlige kvalifikationer:

 

Som person er du dynamisk, skarp og engageret i dine opgaver. Du arbejder detaljeret og målrettet med dine opgaver og har et positivt syn på dine omgivelser. Det er vigtigt, at du er fleksibelt indstillet og kan begå dig i et åbent miljø.  

 

Vi tilbyder:

 

Du bliver tilknyttet VKAREN.DK, et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau, og får dermed gode jobmuligheder i spændende virksomheder i Trekantsområdet. Du vil få rig mulighed for at bruge dine kompetencer, samarbejde med spændende mennesker, skabe et netværk og udvikle dig fagligt og personligt.

 

Din ansøgning:

 

Ønsker du at blive en del af VKAREN.DK og matcher du ovennævnte, hører vi gerne fra dig.   Opret din profil og kompetencer på www.vkaren.dk og send evt. også dit cv direkte til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsmedarbejder Trekantsområdet”. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Info

Oprettet:
19-05-2016

Job nr.:
4199534

Periode:
Vikariater

Ansøgningsfrist:
19-06-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak