Økonomiassistent til entreprenørbranchen

Længerevarende vikariat i Odense.

Jobbet:

 

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for kunde i Odense en vikar til Regnskabsafdelingen. Der er tale om et vikariat på ca. 6-8 måneder.

 

De typiske opgaver er baseret på daglig bogføring og håndtering af såvel debitorer, kreditorer og finans. Du sikrer gennemførelse af betalinger og registreringer samt varetager fakturering for servicesager. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra entreprenørbranchen og har arbejdet med ARTESA og Expandit.  

 

Vi forventer:

 

Du har en relevant uddannelse og erfaring med lignende opgaver, gerne med en bred forståelse for diverse regnskabsmæssige discipliner. Du er vant til at arbejde i Office pakken, især Excel, og det er klart en fordel, hvis du har erfaring med Navision, ARTESA og Expandit, men dette er ikke et krav. Du er systematisk, detaljeorienteret og struktureret. Det er vigtigt, at du trives med en aktiv hverdag med mange opgaver og har en serviceminded og professionel kommunikation internt som eksternt.

 

Personlige kvalifikationer:

 

Som person er du dynamisk, skarp og engageret i dine opgaver. Du arbejder detaljeret og målrettet med et positivt syn på opgaver og omgivelser. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og trives i et åbent miljø.  

 

Vi tilbyder:

 

Du bliver en del af en spændende entreprenørvirksomhed, der udfører hoved- og totalentrepriser samt renovering og projektudvikling. Virksomheden er beliggende i Odense SØ i et flot domicil med højt til loftet og sunde værdier. Vikariatet er 37 timer pr. uge, men deltid er også muligt. Vikariatet forventes opstartet hurtigst muligt.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send en kort ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Økonomiassistent Odense”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Marianne Rishede på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
10-01-2019

Job nr.:
4929079

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
25-01-2019

Kontakt:
Marianne Rishede