Administrationsassistent til bandagistvirksomhed

Fast stilling hos Ortos A/S i Aarhus.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for Ortos A/S i Aarhus, en administrationsassistent.  

 

Jobbet:

 

Du bliver en del af en moderne bandagistvirksomhed med faguddannede bandagister og ortopædister, som i tæt parløb udvikler, producerer og tilpasser kropsbårne hjælpemidler. Virksomheden har i alt 7 klinikker fordelt rundt om i landet. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med opstart hurtigst muligt.

 

Opgaver:

 

De primære arbejdsopgaver:

 

  • Kundebetjening - både telefonisk og i klinikken
  • Kalenderstyring af bandagistens aftaler
  • Kontakt til offentlige myndigheder vedr. bevillinger
  • Fakturering af ordrer
  • Bestilling af varer
  • Varemodtagelse, herunder registrering i AX
  • Varetage forsendelse af varer ud af huset
  • Holde orden i klinikken og venteområdet samt andre ad hoc opgaver

 

Vi forventer:

 

Du er kontoruddannet eller har erfaring fra en lignende stilling, gerne fra relateret branche eller en produktionsvirksomhed. Du er struktureret og har et stort overblik, er selvkørende og trives med frihed under ansvar. Du bliver omdrejningspunktet i afdelingen, hvorfor det forventes, at du er god til at træffe beslutninger, tage ansvar og opsøge kollegaer rundt i landet for viden. Du har flair for IT og behersker Office pakken. Det er en stor fordel, hvis du erfaring med AX, da virksomheden netop har implementeret dette system.

 

Din person:

 

Du arbejder selvstændigt, har gode samarbejdsevner og er imødekommende. Du er empatisk, udadvendt og serviceminded og kan lide at have kontakt til mange forskellige slags mennesker i løbet af dagen. Du trives med en dagligdag, hvor du af og til er alene på kontoret eller har få kolleger omkring dig. Du har af natur et godt overblik, er proaktiv og sikrer det forretningsmæssige flow.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og særdeles selvstændig stilling, hvor du i høj grad er med til at præge dine opgaver og hverdag. Du bliver en del af et engageret team hvor miljøet er uformelt, der er en god tone og fælles team ånd. Hos Ortos A/S er samarbejde blandt kollegaer vigtigt, og alle bestræber sig på at give kunden en god oplevelse ved at levere et højt serviceniveau.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Administrationsassistent”. Da vi løbende kalder til samtale, vil vi opfordre dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

Ortos A/S er en landsdækkende bandagistvirksomhed, som blev etableret i 1997, men siden er vokset meget. Vi har afdelinger i Brøndby, Odense, Kolding, Esbjerg Aarhus og Aalborg. Vi er en betydende leverandør af kropsbårne hjælpemidler til fysisk handicappede i Danmark. Vi har fokus på kunden og gør samtidig en stor indsats for at være en god arbejdsplads. Vi er ca. 60 medarbejdere og glæder os til at tage imod en ny kollega.se mere på www.ortos.dk

 

Info

Oprettet:
02-06-2017

Job nr.:
4519833

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
02-07-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak