Administrativ koordinator til bandagistvirksomhed

Fast stilling hos Ortos A/S i Odense.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for Ortos A/S i Odense.    

 

Jobbet:

 

Du bliver en del af en moderne bandagistvirksomhed med faguddannede bandagister og ortopædister, som i tæt parløb udvikler, producerer og tilpasser kropsbårne hjælpemidler. Du bliver bindeleddet mellem 6 bandagister, produktion, kunder og offentlige myndigheder. Du får en central og administrativ koordinerende rolle med base i Odense afdelingen. Der er tale om en fast fuldtidsstilling.

 

Opgaver:

 

Dine opgaver er at supportere bandagisterne, varetage kalenderstyring, have kundekontakt samt servicering og koordinering af indkomne opgaver. Du skal primært håndtere indkomne ordrer samt modtage, oprette og registrere data i Navision AX. Ligeledes skal du ajourføre styklister, udarbejde tilbudsordrer, kommunikere på tværs af afdelingerne, definere de rette komponenter og bestille varer. Du skal ligeledes bistå med diverse ad-hoc opgaver samt hjælpe i receptionen efter behov.

 

Vi forventer:

 

Du er kontoruddannet, har erfaring med ordrebehandling og er vant til at have en koordinerende rolle. Vi foretrækker, at du har erfaring fra en lignende branche eller fra en produktionsvirksomhed. Du er en stærk koordinator og trives i en back-office funktion med mange opgaver på én gang. Det er nødvendigt, at du arbejder struktureret, selvstændigt og er engageret i dine opgaver og ordre flowet. Du har flair for IT og behersker Office pakken. Det er en stor fordel, hvis du erfaring med Navision AX, da virksomheden netop har implementeret dette system.

 

Din person:

 

Du arbejder målrettet, har gode samarbejdsevner og er imødekommende. Du er stærk i kommunikationen, opsøgende og serviceminded. Det er vigtigt, at du har en energisk tilgang til at få løst dine opgaver og kan lide at have kontakt til mange forskellige slags mennesker. Du trives med at have en koordinerende og alsidig rolle, hvor du tilpasser dig og skifter kurs i forhold til indkomne opgaver.  

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og udviklende stilling, hvor du er med til at præge dine opgaver.  Du bliver en del af et engageret team i et uformelt miljø. Hos Ortos A/S er samarbejde blandt kollegaer vigtigt, og alle bestræber sig på at give kunden en god oplevelse ved at levere et højt serviceniveau. Der er i alt 7 klinikker fordelt rundt om i landet.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Koordinator”. Da vi løbende kalder til samtale, vil vi opfordre dig til at søge med det samme. Vi bestræber os på at besætte stillingen pr. 1. august, men venter gerne på den rette. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage. (Træffes dog ikke uge 29-31).

 

Virksomheden:

 

Ortos A/S er en landsdækkende bandagistvirksomhed, som blev etableret i 1997, men siden er vokset meget. Vi har afdelinger i Brøndby, Odense, Kolding, Esbjerg Aarhus og Aalborg. Vi er en betydende leverandør af kropsbårne hjælpemidler til fysisk handicappede i Danmark. Vi har fokus på kunden og gør samtidig en stor indsats for at være en god arbejdsplads. Vi er ca. 60 medarbejdere og glæder os til at tage imod en ny kollega.se mere på www.ortos.dk

 

Info

Oprettet:
04-07-2017

Job nr.:
4551056

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
04-08-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak