Afdelingsleder til entreprenør- og ingeniørvirksomhed

Fast stilling hos Ajcon A/S i Vejle.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde Ajcon A/S, en afdelingsleder til entreprenør- og ingeniørvirksomhed.  

 

Jobbet:

 

Som afdelingsleder bliver du en del af en spændende virksomhed med ansvar for egenproduktionsafdelingen, herunder ledelse, salg, udførelse, egne montører samt internt lager og pladeværksted. Du får ligeledes ansvar for forhandling og rådgivning med kunder og bygherrer vedr. fagentrepriser og optimale løsninger inden for levneds- og medicinalindustrien, med vægt på køle- og frostløsninger. Du samarbejder primært med et eksisterende og stabilt kundesegment.

 

Din profil:

 

Du har en god teknisk forståelse, er meget praktisk- og løsningsorienteret med fokus på at skabe gode resultater og synlig ledelse. Da du varetager fagentrepriser, er det vigtigt, at du har erfaring med montage-, vedligeholdelses- og ombygningsopgaver samt planlægning og styring heraf. Du er god til at lede dit team på ca. 20 ansatte, har overblik og tager selvstændigt ejerskab for dine opgaver og samarbejdspartnere. Dine ambitioner er, i samarbejde med ledelsen, at drive din afdeling med en vedholdende struktur og tilfredshed overfor kunder og medarbejdere.  

 

Vi forventer:

 

Du har en relevant uddannelse som bygningskonstruktør, håndværker eller lignende, gerne med en del års erfaring inden for levnedsmiddelbranchen. Dit fagområde er typisk byggetekniske isoleringsopgaver, løsninger til køle/fryserum samt nyindretning og renovering af produktions- og emballagelokaler, hvorfor   facadebeklædning, membrantætning og kendskab til veterinærgodkendelser er en fordel. Vi forventer, at du er IT vant, herunder gerne Excel og har tegningsforståelse på skitse niveau.

 

Vi tilbyder:


Du tilbydes et spændende job i en velkonsolideret virksomhed med gode muligheder for at udvikle dig. Du bliver en del af en kultur med stor viden og erfaring, og der vil være en passende overgangsperiode, før den nuværende projektleder går på pension. Ajcon A/S er kendetegnende ved at levere kvalitet, har et stort engagement og en kultur med åben kommunikation, frihed og højt til loftet. Du referer til direktøren. Gage efter kvalifikationer samt firmabil.     

 

Din ansøgning:

 

Ser du dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Vi indkalder løbende til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Afdelingsleder”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

Ajcon Entreprenør- og Ingeniørfirma A/S er specialiseret i totalentrepriser til fødevareindustrien, catering- og transportsektoren samt medicinalindustrien, men leverer alle former for erhvervsbyggeri. Køle- og frysehuse har siden 1975 været virksomhedens kernekompetence, og målet er, fortsat at være førende i udviklingen af ny teknologi på det byggetekniske område – til glæde for kunderne.    

 

 

 

Info

Oprettet:
25-08-2017

Job nr.:
4595789

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
25-09-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak