Afdelingsleder til håndværkerbranchen

Fast stilling i Trekantområdet.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Trekantområdet, en afdelingsleder til en veletableret virksomhed inden for håndværkerbranchen. Du ansættes som afdelingsleder for et kompetent og engageret team, hvor din primære opgave er at projektstyre og planlægge de opgaver, som skal udføres for firmaets kunder.

 

Jobbet:

 

Du bliver ansvarlig for at planlægge, styre og gennemføre fagentrepriser, der omhandler erhverv, private og boligforeninger. Med udgangspunkt i din bemanding planlægger du de enkelte sager, varetager besigtigelse og beregner tilbud. På de enkelte service- og vedligeholdelsesopgaver har du, ud over personaleledelsen, ansvar for overholdelse af tidsfrister, kvalitet og styring af økonomien. Som en naturlig del af dit job skal du pleje eksisterende kunder, sikre gode og professionelle relationer til samarbejdspartnere og i høj grad medvirke til nye kunderelationer og øget forretningsnetværk.

 

Vi forventer:

 

Du har erfaring med lignende opgaver, gerne kombineret med en relevant håndværksmæssig eller teknisk uddannelse. Det er ligeledes vigtigt, at du er kommercielt orienteret og har en struktureret og økonomisk tilgang til gennemførelsen af opgaverne. Du er drevet af resultater og trives med at lede, motivere og udvikle dine medarbejdere. Du udfordres gerne og kan lide at planlægge og styre mange opgaver på én gang, har overblik og er stærk i kommunikationen. IT flair og god erfaring med Excel er et must, ligesom vi forventer, at du har erfaring med tilbud, budget og effektivitetskalkulationer.

 

Som person er du tillidsskabende, løsningsorienteret og positiv i din tilgang til dine opgaver og omgivelser. Du er god til at samarbejde og kender til vigtigheden af at have et godt forretningsmæssigt netværk og skabe succes hos kunderne. 

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder et job i en større og velrenommeret virksomhed med en stærk kultur og mangeartede service- og vedligeholdelsesopgaver. Du får et ansvarsfuldt og spændende job med ledelse af et fagligt dygtigt team. Du bliver en del af en organisation i udvikling, hvor der er højt til loftet og plads til personlig og faglig udvikling. Du planlægger selvstændigt dine opgaver og tilbydes en hverdag, der er præget af alsidige opgaver og frihed under ansvar. Du bliver tilbudt bil, bærbar og telefon samt gage efter kvalifikationer.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Afdelingsleder”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Info

Oprettet:
21-06-2017

Job nr.:
4537674

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
14-08-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak