Bogholderiassistent 30 timer pr. uge

Vikariat med henblik på fast stilling hos Caverion i Fredericia.

 

 

Jobbet:

 

Vi søger for vores kunde Caverion i Fredericia en Bogholderiassistent. Stillingen er på ca. 30 timer pr. uge. Der er tale om et Try and Hire forløb, hvilket vil sige et vikariat på 3 måneder med efterfølgende fastansættelse for den rette person. Opstart er hurtigst muligt.

 

De primære arbejdsopgaver:

 

  • Indtastning af timesedler i SAP
  • Indtastning af kørsels- og rejseomkostninger i SAP
  • Fakturering af projekter og serviceopgaver
  • Kvalitetssikring af ovenstående opgaver
  • Ad hoc administrative opgaver, som f.eks. print af udbud og rapporter, etc.

 

Du bliver en del af et team af 30 medarbejdere fordelt på 2 afdelinger, og du får opgaver i begge afdelinger.

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har minimum et par års erfaring fra en lignende stilling, gerne fra en større virksomhed. Du er kontoruddannet og brænder for at arbejde med regnskab og tal. Vi forventer, at du har erfaring med ERP systemer, gerne SAP. Du er fortrolig med MS Office pakken, f.eks. Excel.

 

Det er en fordel, hvis du har kendskab til Industriens Overenskomst og erfaring med lønninger, tillæg osv. i henhold til denne.

 

Din person:

 

Du er positiv, stabil og fleksibel. Du er detaljeorienteret og dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Du har flair for it og lærer nemt nye systemer og arbejdsgange.

 

Der køres løn hver 2. uge, hvilket oftest betyder ekstra travlhed, og derfor har du ingen problemer med at tage overarbejde i perioder.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat med mulighed for fastansættelse i en stor international koncern. Du bliver en del af et professionelt og engageret team med stor faglig stolthed og et godt samarbejde.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send cv og ansøgning til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Bogholderiassistent Caverion”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Hans Henrik Skøtt på 70 15 20 11 alle hverdage.

 

Info

Oprettet:
09-02-2017

Job nr.:
4405524

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
24-02-2017

Kontakt:
Hans Henrik Skøtt