Byggeleder til entreprenørfirma

Fast stilling hos KB Byg A/S i Tommerup.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for KB Byg A/S, en byggeleder med murerbaggrund.

 

KB Byg A/S er et entreprenørfirma der udfører store og små opgaver primært for erhvervskunder. Virksomheden er i positiv udvikling og forudser fortsat stor vækst og travlhed, hvorfor vi søger en byggeleder.

 

Jobbet:

 

Som byggeleder får du en spændende hverdag, hvor du selvstændigt gennemfører byggeprojekter fra start til aflevering. Du kombinerer dine faglige kompetencer inden for murerfaget med optimal planlægning og styring af håndværkere. Dit primære område vil være fynske erhvervsprojekter. Hos KB Byg A/S er der fokus på kvalitet og service, og du indgår i et team af engagerede kollegaer og en ledelse, hvor samarbejde og sparring vægtes højt.  

 

Opgaver:

 

  • Planlægning, projekt- og byggesagsstyring med egne murerhåndværkere  
  • Koordinering af ressourcer, tidsstyring, kvalitet og materiale
  • Samarbejde og kommunikation med entreprisefolk og samarbejdspartnere
  • Varetage indkøb og valg af materialer og konstruktioner
  • Afholdelse af byggemøder
  • Foretage fagtilsyn og vurdering af bygninger
  • Deltage i kalkulation og beregning af byggesager og tilbud
  • Sikre overholdelse af kvalitets-, miljø- og sikkerhedskrav
  • Deltage i opfølgningsmøder vedr. økonomi og projektafslutning

 

Vi forventer:


Det er vigtigt, at du har en murerbaggrund, gerne kombineret med en uddannelse som bygningskonstruktør eller lignende. Du kan være nyuddannet, men det er klart en fordel, hvis du har erfaring som byggeleder. Vigtigst er det, at du har en god håndværksmæssig erfaring, kan planlægge og tage en ledende rolle i byggeprojekterne. Da du har en bred kontaktflade til både kolleger, bygherrer og leverandører, er det nødvendigt med en åben og positiv kommunikationsform. Du er vant til at bruge IT i hverdagen og er bekendt med Byggeriets Regler.

 

Din person:

 

Som person er du imødekommende med et stort engagement og interesse i gennemførelse af dine opgaver. Du har hands-on og tager naturligt ansvar for at lede og motivere dit team af håndværkere. Du er selvstændig, skaber tillid og søger løsninger via god dialog og tæt samarbejde. Vi forventer, at du har en god forretningssans og økonomisk forståelse.

 

Vi tilbyder:

 

En alsidig, spændende fast stilling, hvor du får ansvar og rige muligheder for at udvikle dig og selv præge din hverdag. KB Byg A/S er en familiedrevet virksomhed med stolte værdier, kort beslutningsproces og en flad struktur. Du bliver en del af en engageret stab af ca. 50 medarbejdere, der arbejder tæt sammen og går efter fælles mål. Miljøet er kendetegnet ved en åben og fri omgangstone med plads til humor og forskellige personligheder. Løn efter kvalifikationer samt firmabil til rådighed.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi meget gerne fra dig snarest. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Byggeleder”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage. Der er tale om en fast fuldtidsstilling med opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

 

Virksomheden:

 

KB Byg A/S tilbyder professionel håndtering og udførelse af byggeprojekter – store som små og primært rettet mod erhverv. Fundamentet og værdierne er baseret på tillid og samarbejde, og virksomheden er kendetegnet ved høj effektivitet og fleksibilitet, hvor rådgivning og ikke mindst faglig stolthed er en selvfølge.

 

KB Byg A/S er stiftet af Karsten Berg, der med en uddannelse som Murer og Kloakmester har mange års erfaring i branchen. Firmaet har eksisteret siden 2012 og har siden været i rivende udvikling. I dag er der mere end 50 medarbejdere fordelt på håndværkere og funktionærer.

Info

Oprettet:
08-02-2019

Job nr.:
4943152

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
08-03-2019

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak