CNC Operatør

Fast stilling i Odense.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde, en dygtig CNC Operatør. Der er tale om en fast stilling i en spændende virksomhed i Odense.

 

Jobbet:

 

Du bliver en del af et engageret team i en åbn og moderne kultur. Din primære opgave bliver at betjene virksomhedens CNC-fræsere af mærkerne HAAS og Mazak med Mazatrol CNC- styring. Du skal bl.a. være med til at fremstille emner til mange forskellige konstruktioner og specielmaskiner indenfor det finmekaniske område. Der programmeres udelukkende i Edge CAM, hvorfor kendskab til dette program er en fordel.

 

Opgaver:

 

  • Programmering i Edge CAM
  • Opstilling og indkøring af emner på CNC fræsere
  • Afhjælpning af problemer under produktion
  • Idegenerering til forbedret produktion

 

Vi forventer:

 

Vi forventer at du har en baggrund som faglært industritekniker eller værktøjsmager. Du er engageret og kan arbejde selvstændigt med opstilling og indkøring. Vi ser gerne, at du har erfaring med programmering i Edge CAM, og ikke er bange for at tage initiativ til at få opgaverne løst. Derudover forventer vi, at du er yderst detaljeorienteret og i stand til at bevare overblikket, også når det går stærkt. Det er en fordel, du også har kompetencer i CNC drejning.

 

  • Du har erfaring med opstilling/produktion
  • Du kan læse og forstå en teknisk tegning
  • Du har erfaring med programmering i Edge CAM eller lignende
  • Du taler, læser og skriver dansk
  • Du behersker matematik over middelniveau
  • Du er stabil, ansvarsfuld og fleksibel

 

Din profil: 

 

Vi søger en person, der tager ansvar for at kunderne får varer af en konstant høj kvalitet. For at sikre kvaliteten er det desuden vigtigt, at du har en udpræget ordenssans, tager ejerskab af opgaven, og kan bevare overblikket, når der er mange bolde i luften. Endvidere er du struktureret, kvalitetsbevidst og omhyggelig med detaljen. Vi forventer, du er en teamplayer med gode samarbejdsrelationer, kan indgå i et ungt og dynamisk team, og at du kan arbejde med frihed under ansvar.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder dig et alsidigt job med mange faglige udfordringer, hvor du i den grad arbejder med frihed under ansvar. Du får gode og loyale kolleger, som består af et ungt team med en moderne kultur i et sundt miljø, hvor alle har en god og uformel omgangstone med hinanden. Virksomheden har beliggenhed centralt i Odense NV, har ordnede forhold, hvor der er fri   frokostordning, sundhedsforsikring og god løn efter kvalifikationer.

 

Din ansøgning:

 

Er du motiveret og matcher ovenstående dine kvalifikationer, og har det din interesse, så henvend dig til os. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”CNC Operatør”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 7015 2010 alle hverdage.

Info

Oprettet:
19-11-2018

Job nr.:
4907494

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
21-12-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak