Customer Care medarbejder

Vi tilbyder 2 stillinger hos Caldic Ingredients Denmark A/S i Rødovre.

Jobbet:

 

VKAREN.DK søger for Caldic Ingredients Denmark A/S i Rødovre 2 nye medarbejdere. En medarbejder til en fast stilling samt en medarbejder til et sommervikariat indtil august 2017. For vikaren, der afløser for faste medarbejdere, vil det ikke være muligt at afholde ferie i perioden.

 

Vi søger en selvstændig og struktureret medarbejder, der brænder for at være en del af et dynamisk salgs- og kundeserviceteam, hvor den daglige, tætte kontakt med kunder og leverandører har højeste prioritet. Sammen med virksomhedens Sales Managers og dine kolleger i Customer Care er det dit fornemste ansvar, at kunderne får den bedste service.

 

Primære opgaver:

 

  • Kundeservice på telefon samt modtagelse og håndtering af salgsordrer
  • Bookning af transporter og kontakt til transportører
  • Back-up til Sales Managers samt proaktiv kontakt til kunder vedr. opfølgning af tilbud etc.
  • Reklamationsbehandling
  • Disponering af handels- og agenturvarer herunder håndtering af købsordrer
  • Bogføring af salgs- og indkøbsordrer samt fragtregninger
  • Indberetning til myndigheder/fortoldning

 

Din profil:

 

Som kollega i virksomhedens Customer Care-team trives du med at være tovholder på opgaver, der involverer både kolleger samt kunder og leverandører. Du er udadvendt og har flair for den kommercielle del af jobbet. Du evner at prioritere og har øje for at sikre detaljen samtidig med, at du holder hovedet koldt i en travl hverdag. Du er en god teamplayer, men kan også arbejde selvstændigt og tage ansvar, når dette kræves.

 

Vi forventer:

 

Du har erfaring fra en lignende stilling inden for internt salg, kundeservice, indkøb eller lignende, og du er uddannet inden for et af disse områder
Erfaring inden for distribution eller fødevarer vil være en fordel
Erfaren IT-bruger, herunder Microsoft Office-pakken og gerne Microsoft Dynamics AX
Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. Kendskab til tysk vil være en fordel

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder dig at blive en del af en spændende virksomhed i en rivende udvikling og med gode udviklingsmuligheder. Du vil få en bred kontaktflade til kollegaer i Rødovre og Hedensted og i den globale Caldic-organisation samt til kunder og leverandører i ind- og udland.

Vi tilbyder kantineordning, pensionsordning, gode kolleger og et dynamisk job i en virksomhed i vækst. Stillingen er fuld tid. Forventet start: hurtigst mulig.
Din ansøgning:
Matcher du stillingen hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send cv og ansøgning til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk. ” Custormer Care”. Skriv gerne, om du søger vikariatet eller den faste stilling. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Karina Christiansen på 70 15 20 12 alle hverdage mellem kl. 10-15.

 

Virksomheden:

 

Caldic Ingredients Denmark (datterselskab af Caldic. B.V.), producerer og distribuerer ingredienser til fødevarer. Sammen med vores søsterselskaber i de andre nordiske lande, som opererer på de kemiske markeder og på fødevaremarkederne, er vi alt 160 medarbejdere i Norden.

Siden etableringen i 1970 har Caldic udviklet sig til at være en global virksomhed med ca. 1.200 medarbejdere. P.t. er Caldic til stede i 18 lande på mere end 40 lokationer i Europa, Sydøstasien og Nordamerika. Vi er en kundefokuseret organisation, som leverer løsninger af høj kvalitet. Vi ønsker at være en troværdig samarbejdspartner ved at tilbyde åbne og innovative partnerskaber. Læs mere på www.caldic.com.

 

Info

Oprettet:
06-04-2017

Job nr.:
4464523

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
06-05-2017

Kontakt:
Karina Christiansen