Debitorbogholder

Barselsvikariat hos Haarslev Industries A/S.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde, en Debitorbogholder.

 

Jobbet:

 

For vores kunde, Haarslev Industries A/S, søger vi en debitorbogholder til et barselsvikariat på ca. 14 måneders varighed. Du bliver ansat direkte hos virksomheden i en midlertidig stilling.

 

Opgaver:
 

Du bliver en del af finansafdelingen og dine primære ansvarsopgaver er debitorbogholderi, herunder bogføring af indbetalinger, samt afstemning af anlægskartotek og Intercompany afstemninger.

 

Øvrige opgaver:

 

  • Afstemninger
  • Månedsafslutning
  • Rykkerprocedurer
  • Udtræk af kontoudtog
  • Medvirke til cash forecast rapportering
  • Deltagelse i debitormøder, herunder forberedelse af mødemateriale delvist på engelsk
  • Månedsopgaver som kursregulering, hensættelser, afstemning af anlægskartotek m.m.
  • Ad hoc opgaver samt assistance i finans- og kreditorafdeling

 

Vi forventer:

 

Det er et krav, at du har god erfaring med debitorbogholderi, gerne fra en international virksomhed.

Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Vi forventer, at du har erfaring med et eller flere ERP systemer, f.eks. Navision Dynamics AX, og du har kendskab til Excel.

Du behersker engelsk i skrift og tale.

 

Din person:

 

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person er du empatisk og bidrager med personlig og faglig interesse i dine omgivelser. Det er naturligt for dig at tage ejerskab for egne opgaver, og du er god til at kommunikere og være serviceminded over for dine omgivelser og i telefonen.      


Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder et barselsvikariat med mulighed for udvikling af dine kompetencer, og hvor du bliver en del af en spændende og international virksomhed. Du indgår i et team med 9 kollegaer i en afdeling, der er præget af en god team ånd og faglig professionel tilgang til opgaverne.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send et cv og en kort ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Debitorbogholder". Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marlene Bak alle hverdage på 70152010.

 

Virksomheden:

 

Haarslev Industries A/S er en førende global producent af proces- og anlægsudstyr, der leverer kraftfulde løsninger til gavn for det globale miljø. Virksomheden leverer komplette systemer og udstyr til behandling af animalske biprodukter, husholdningsaffald, spildevandsslam, biobrændstoffer og biprodukter fra mad og drikkevareproduktion.

Haarslev koncernen har projekt- og produktionssteder i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland, Tyrkiet og Kina samt salgs- og servicelokationer i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Haarslev Industries A/S beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan, hvora godt 450 medarbejdere er i Danmark. Se mere på www.haarslev.com

Info

Oprettet:
21-09-2017

Job nr.:
4625855

Periode:
Barselsvikariat

Ansøgningsfrist:
21-11-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak