Drifts- og vedligeholdelsesmedarbejder

Fast stilling hos SBS Friction A/S i Svendborg.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for SBS Friction A/S i Svendborg en Drifts- og vedligeholdelsesmedarbejder.

 

 

Jobbet:

 

Vil du være med til at sikre optimal drift? SBS Friction er en spændende international produktionsvirksomhed, som er i rivende udvikling, og derfor søger en Drifts- og vedligeholdelsestekniker til fastansættelse. Der er tale om vagtordning i samarbejde med de tre øvrige teknikere i teamet. Turnusordningen er 3 uger på daghold, hvoraf 1 uge er med tilkald på nattevagter samt 1 uge på aftenhold.

 

Opgaver:

 

Som tekniker får du en alsidig hverdag med varierende arbejdsopgaver, hvor du kan bruge din faglige og tekniske viden, og hvor du i samarbejde med de øvrige i teamet sikrer optimal drift af maskinerne. Det vil være dig, produktionsmedarbejderen tilkalder, hvis en maskine er ude af drift. Der vil ligeledes være planlagte vedligeholdelsesopgaver af maskinparken.

 

Primære opgaver:

 

  • Sikre optimalt drift af maskinerne
  • Assistere til hurtig drift igen ved nedbrud
  • Prioritere opgavernes rækkefølge ved flere nedbrud
  • Dække tilkaldevagten samt servicere produktionen

 

Vi forventer:

 

Du har en erhvervsfaglig uddannelse som f.eks. automatiktekniker, elektriker eller lignende. Det er en fordel, at du har kendskab til reparations- og vedligeholdelsesopgaver af automatiske anlæg. Det er et krav, du har erfaring med at fejlsøge elektrisk og mekanisk. Vi forventer ydermere, at du har gode IT-kundskaber samt en logisk tankegang og interesse for teknik og mekanik. Vi foretrækker, at du bor i rimelig afstand til Svendborg, hvilket giver større fleksibilitet i forbindelse med tilkaldevagter.

 

Din person:

 

Som person er du engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling. Særlig vigtigt er det, at du agerer serviceminded, også når der er mange bolde i luften. Du kan arbejde selvstændigt, er løsningsorienteret samt god til at samarbejde. Det ligger dig naturligt at tage ansvar samtidig med, at du er nytænkende og omstillingsparat, når dette kræves.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder en fastansættelse i en spændende og udviklende produktionsvirksomhed i vækst med lyst og ressourcer til at investere i nye teknologier. Du vil få et alsidigt job, hvor du har mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Desuden kan vi tilbyde massiv sidemandsoplæring, gode kolleger, løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring, stærk og aktiv personaleforening, fitness/crossfitlokale med instruktør samt diverse andre personalegoder.

 

Din ansøgning:

 

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Drifts- og vedligeholdelsesmedarbejder”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Annette Carlsen på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

 

Virksomheden:

 

SBS udvikler, producerer og distribuerer bremse- og friktionsdele til biler og motorcykler samt til energi- og industrianlæg, herunder vindmøller.

 

SBS-koncernens virksomheder udbyder produkter og løsninger inden for friktion og miljø, der bidrager positivt til vore kunders lønsomhed og samfundets krav til øget trafiksikkerhed og renere miljø.

 

SBS vil inden for koncernens forretningsområder,

 

  • Stræbe efter at opnå en førende position på basis af det enkelte områdes produkt-, markeds- og kundemæssige præmisser.
  • Sikre en indtjening, der ligger over gennemsnittet i de brancher og markeder, vi opererer i.
  • Fremstå som en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker dygtige og talentfulde medarbejdere.
  • Opfattes som en redelig virksomhed, der betragtes som toneangivende og normsættende.

 

SBS er:

 

Kundeorienteret: Ledelse og medarbejdere arbejder i alle faser med kunden og kundens indtjening i centrum. Kundens forretningsmæssige succes med vore produkter og løsninger er også vores succes.

 

Resultatorienteret: SBS fokuserer gennem kontinuerlig forretningsudvikling og løbende effektiviseringer på at skabe den bedst mulige bundlinje ud fra de præmisser, der er gældende i vores brancher.

 

Troværdig og redelig: Ledelse og medarbejdere agerer troværdigt og redeligt over for virksomhedens interessenter - det være sig kunder, aktionærer, leverandører eller det omgivende samfund i almindelighed. Vi siger, hvad vi gør, og gør, hvad vi siger.

 

Etisk ansvarlig: SBS opererer globalt og med samarbejdspartnere fra hele verden. Vi respekterer basale etiske spilleregler for redelig virksomhedsdrift, uanset hvor i verden, vi opererer.

 

Se mere på: www.sbs.dk

Info

Oprettet:
20-02-2018

Job nr.:
4778034

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
20-03-2018

Kontakt:
Annette Carlsen