Dygtige industrihåndværkere til Lindø Industripark

Vikariater med opstart hurtigst muligt.

Jobbet:

 

VKAREN.DK søger for kunde stabile og fleksible industrihåndværkere. Opstart er hurtigst muligt og indtil udgangen af 2018. Vi har brug for medarbejdere med forskellig faglig baggrund til bl.a. reparationer, renoveringer, vedligeholdelse og nybyggeri.

 

Arbejdstiden er mandag til fredag kl. 06.00-18.00. Arbejde i weekenden kan også forekomme.

 

Opgaver:

 

  • Renovering, vedligehold, ombygninger og reparationer af skibsudstyr (kraner, spil, a-rammer, cylindere, slangeudskiftning, load tests) i forbindelse med værftsophold
  • Spoling af spil
  • Nybygning af offshore- og windudstyr
  • Servicering og vedligeholdelse på borerigge (boreudstyr, kraner)

 

Din profil:

 

Du har en baggrund som f.eks. maskinarbejder, landbrugsmekaniker, skibsbygger, elektriker eller som svejser eller klejnsmed, gerne med svejsecertifikat HLO45. Du har erfaring med flere af ovennævnte opgaver eller lignende. Som person er du dynamisk, fleksibel og omstillingsparat, da dine arbejdsdage kan variere meget i indhold og omfang. Du har gode samarbejdsevner, da de fleste af opgaverne foregår i teams.

 

Vi tilbyder:

 

Spændende vikariater tilpasset de kvalifikationer, du har i forvejen og med god mulighed for personlig og faglig udvikling. Miljøet er uformelt med gode arbejdsforhold og engagerede og hjælpsomme kollegaer.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og har det din interesse, så henvend dig til os. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Industrihåndværkere”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål kan du henvende dig til Marianne Rishede på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem 9.00-16.00.

Info

Oprettet:
24-11-2018

Job nr.:
4895871

Periode:
Vikariater

Ansøgningsfrist:
29-01-2019

Kontakt:
Marianne Rishede