Faglært maskinarbejder/industritekniker

Fast stilling hos Haarslev Industries A/S på Nordfyn.

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Haarslev Industries A/S, en faglært maskinarbejder/industritekniker til maskinafdelingen.

 

Jobbet:

 

I samarbejde med teamet vil dine primære arbejdsopgaver bestå af fremstilling af store stålemner på konventionelle maskiner. De konventionelle drejebænke kan rumme emner fra ø600 – ø1.000 med længder fra 5 meter - 15 meter. Den ene er monteret med et fræsehoved for operationer til fræsning i opsætningen.

 

Vi forventer:

 

Vi forventer, du har en erhvervsfaglig uddannelse som maskinarbejder eller industritekniker. Endvidere forventes følgende faglige kompetencer:

 

  • Du kan betjene konventionelle dreje- og fræsemaskiner
  • Du kan læse og forstå tegninger
  • Du kan arbejde selvstændigt

 

Din person:

 

Som person er du engageret, pligtopfyldende og bidrager med en positiv indstilling. Du har en god teknisk indsigt og forståelse. Vi forventer, du er samarbejdsvillig og loyal i teamet, og ikke bange for nye udfordringer. Du trives bedst i et miljø med en uformel omgangstone.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder en fast stilling med gode vilkår, løn og pension under Industriens Overenskomst, og ikke mindst et alsidigt og udfordrende job i en virksomhed under stor udvikling.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Al henvendelse skal ske til VKAREN.DK. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Maskinarbejder/industritekniker”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Annette Carlsen på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette.

 

Virksomheden:

 

Haarslev Industries producerer anlægs- og procesudstyr og har projekt- og produktionsselskaber i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland og Kina, samt salgs- og servicesteder i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Koncernen er markedsledende inden for sin branche, og har ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan. Det danske selskab og koncernens hovedkvarter er placeret i Hårslev på Fyn, hvor ca. 400 medarbejdere har deres daglige arbejdsplads. Selskabet har oplevet vedvarende vækst og har i dag en årlig omsætning på 1,6 milliarder kroner. Virksomhedens vækst indebærer transformation fra en solid dansk produktionsvirksomhed til en yderst professionel, projektorienteret global industrivirksomhed.

Info

Oprettet:
22-09-2017

Job nr.:
4626458

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
22-10-2017

Kontakt:
Annette Carlsen