Financial Controller

Barselsvikariat hos GEA i Skanderborg.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for GEA Process Engineering A/S i Skanderborg, en Financial Controller.

 

Jobbet:

 

Som Financial Controller vil du indgå i finansafdelingen og fungere i tæt samarbejde med afdelingens ledelse samt afdelingsledere og projektledere i GEA, der beskæftiger ca. 1000 medarbejdere globalt. Det overordnede formål med jobbet er at sikre høj kvalitet og forretningsmæssig værdi.

 

Dine opgaver vil primært være:  

 

 • Finansiel controlling
 • Udarbejdelse af månedsregnskab
 • Varetage anlægskartotek
 • Håndtering af momsafstemning
 • Periodiseringer og hensættelser
 • Cost controlling
 • Udarbejdelse af præsentationer til brug for ledelsen
 • Optimering af forretningsgange og processer
 • Backup for finans i øvrige selskaber
 • Videreudvikling af modeller og værktøjer i Excel
 • Gerne erfaring med XAL, SAP eller Axapta (ikke et krav)
 • Erfaren bruger af øvrige værktøjer i MS Office

 

Din profil:

 

Du er uddannet cand.merc.aud., HD, har en revisor baggrund eller erfaring fra en lignende stilling. Du har naturligvis en god regnskabsmæssig forståelse, er god til IT, herunder MS Office pakken og ERP systemer, gerne XAL. Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver, er vedholdende, opsøgende og kommunikativ stærk på såvel dansk som engelsk. Det vægtes, at du er analytisk, kvalitetsminded og frem for alt trives i et internationalt miljø.  

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder et barselsvikariat med start så hurtigt som muligt og frem til udgangen af maj 2018. Efterfølgende er der mulighed for forlængelse. Du får en udfordrende og dynamisk stilling i en stor og international virksomhed. Du bliver en del af et spændende team på tværs af flere lande og får base i Skanderborg. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du bliver en del af en videns virksomhed, der er kendetegnet ved at have højt til loftet og store ambitioner matchet af vedvarende gode resultater. Gage efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og brænder du for at blive en del af GEA, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Controller til GEA”. Vores mål er at besætte stillingen snarest. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri. GEA har ca. 17.000 ansatte verden over fordelt på mere end 50 lande, og omsatte i 2016 for mere end 4,5 milliarder Euro. GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland. I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er der ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.
Den danske salgs- og serviceorganisation har hovedkontor i Skanderborg. Kontoret i Skanderborg projekterer og leverer desuden GEA procesløsninger til fremstilling af flydende produkter. Kontoret i Søborg er hovedsæde for GEA Niro tørringsteknologi.

 

Info

Oprettet:
06-04-2017

Job nr.:
4463980

Periode:
Barselsvikariat

Ansøgningsfrist:
06-05-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak