IT og Master Data Specialist

Længerevarende vikariat hos Haarslev Industries A/S.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Haarslev Industries A/S, 2 nye stamdata specialister til virksomhedens Master Data afdeling.

 

Jobbeskrivelse:

 

Haarslev Industries er ved at gennemføre et nyt globalt ERP-system, Dynamics 365.  Du kommer til at indgå i et team, der får ansvar for udvikling og klargøring af masterdata. Stillingen er et vikariat indtil udgangen af februar 2018, og der er efterfølgende gode muligheder for fastansættelse.  

 

Dine opgaver og ansvarsområder:

 

  • Oprette Items /emner og produkter i ERP-systemet
  • Udtrække data, ensarte og vedligeholde stamdata skabeloner
  • Oprettelse af “Bill of Material” (BOM)
  • Support på filtrering af data og håndtering af lovmæssig data
  • Automatisere samt tabel og database håndtering
  • Opbygning af skabeloner og indtaste i regneark

 

Din profil:

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring med Dynamics AX eller andre ERP-systemer samt viden om normer og standarder (ISO, DIN). Du har forståelse for håndtering af stamdata og kan bygge bro mellem system og forretningsprocesser.  

 

Du har en relevant teknisk erfaring eller uddannelse - gerne som teknisk assistent, produktionsteknolog eller måske som IT-support eller programmør. Der er en fordel, hvis du har erfaring fra en international produktionsvirksomhed, og det er vigtigt, at du taler og skriver engelsk. Du arbejder meget detaljeorienteret og struktureret og trives med selvstændige opgaver.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende stilling i en udviklingsorienteret virksomhed med mulighed for at præge dine opgaver og fremtid. Du kommer til at arbejde i et multikulturelt miljø i tæt samarbejde med konstruktion, fremstilling og indkøb samt med interne AX konsulenter. Du skal korrespondere med forskellige afdelinger, hvorfor det er vigtigt, at du er opsøgende, analytisk og lyttende.  

 

Ansøgning:

 

Ønsker du at komme i betragtning til denne stilling, hører vi gerne fra dig så hurtigt som muligt. Send venligst dit CV til: rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Masterdata specialist”. Vi behandler ansøgningerne løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. For yderligere information, ring venligst til Marlene Bak på 70 15 20 10.

 

Info

Oprettet:
04-05-2017

Job nr.:
4466342

Periode:
Længerevarende vikariater

Ansøgningsfrist:
30-05-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak