IT supporter til kundeservice

Try & hire hos virksomhed i Odense C.

Vi søger for kunde i Odense C en supporter til kundeservice. Der er tale om en helpdesk funktion, hvor kundekontakten primært foregår telefonisk. Ansættelsen er et try & hire forløb, hvor du starter i et vikariat med henblik på fastansættelse.

 

Jobbet:

 

Virksomheden sælger betalingsløsninger og tilbehør til den danske detailhandel. Som supporter bliver du en del af et engageret team af medarbejdere, hvis funktion er at yde den bedst mulige kundeservice i telefonen samt fysisk i virksomhedens butik.

 

Vi forventer:

 

Du er uddannet IT supporter eller tilsvarende.

 

Du har erfaring med kundeservice, enten telefonisk eller fra detailbranchen. Du brænder for altid at give kunden den bedst mulige oplevelse.

 

Som person er du:

 

  • Ansvarsbevidst
  • Løsningsorienteret
  • Resultatorienteret
  • IT minded
  • Empatisk
  • Vedholdende
  • Engageret

 

Du har gode kommunikationsevner, og er sprogligt stærk i dansk og engelsk. Har du kendskab til svensk, vil dette være en fordel. Da virksomheden er en del af en international koncern, vil der årligt forekomme 2-4 rejsedage til udlandet.

 

Vi tilbyder:

 

Du bliver en del af et sjovt og serviceminded miljø og vil blive grundigt oplært.

 

Løn: 23.000 kr. pr. måned.

 

Arbejdstider: mandag – torsdag kl. 8.00 - 16.00, fredag kl. 8.00-15.30.

 

Hver 5. uge deltager du i virksomhedens vagtordning og her er arbejdstiden: mandag – fredag kl. 13.40-20.00 samt lørdag kl. 10.00-18.00.

 

Virksomheden er præget af en kultur, hvor der er højt til loftet, holdånd og sociale arrangementer. Der er hver dag mulighed for 30 minutters gratis motion inden for arbejdstiden.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og brænder du for en stilling som denne, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Supporter til kundeservice” Da vi løbende udvælger kandidater, opfordrer vi dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Info

Oprettet:
07-10-2016

Job nr.:
4302477

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
31-10-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak