IT-supporter

Spændende vikariat hos Haarslev Industries A/S i Søndersø.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Haarslev Industries A/S i Søndersø, en IT-supporter.

 

Jobbet:

 

For vores kunde, Haarslev Industries A/S, søger vi en IT-supporter til et vikariat på foreløbigt 3 måneder. Opstart hurtigst muligt.

 

  • Du indgår i et team af 4 kolleger i virksomhedens help desk funktion, der dagligt supporterer hele koncernen både lokalt og globalt. Dine opgaver består af generel support på virksomhedens it-systemer, både hardware og software

 

Opgaver:

 

  • Installering af Office 365 m.fl.
  • Fejlfinding
  • Opsætning af arbejdspladser
  • Installation af pc op mod server
  • Ad hoc support opgaver

 

Vi forventer:

 

Du er måske uddannet IT-supporter eller lignende eller har en generel IT-forståelse og meget gerne kendskab til SharePoint 2013 eller 2016. Din uddannelse er ikke afgørende, men vi ser gerne, at du har erfaring fra en help desk funktion og er vant til at indgå i et internationalt og til tider hektisk miljø. Du taler, læser og skriver dansk og engelsk.

 

Din person:

 

Du er udadvendt og serviceminded og kan kommunikere med alle niveauer af IT-brugere. Du er både analytisk og praktisk anlagt og tænker løsningsorienteret. Du tager ejerskab for dine opgaver og sikrer, at deadlines og aftaler overholdes. Som medarbejder og kollega er du fleksibel og yder altid en ekstra indsats i travle perioder.


Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat med potentiale i en international virksomhed. Du bliver en del af et engageret og målrettet team i en afdeling, der er præget af en god fælles ånd og faglig professionel tilgang til opgaverne. Du vil få grundig sidemandsoplæring.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send et cv og en kort ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”IT-supporter”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marlene Bak alle hverdage på 70152010.

 

Virksomheden:

 

Haarslev Industries A/S er en førende global producent af proces- og anlægsudstyr, der leverer kraftfulde løsninger til gavn for det globale miljø. Virksomheden leverer komplette systemer og udstyr til behandling af animalske biprodukter, husholdningsaffald, spildevandsslam, biobrændstoffer og biprodukter fra mad og drikkevareproduktion.

Haarslev koncernen har projekt- og produktionssteder i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland, Tyrkiet og Kina samt salgs- og servicelokationer i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Haarslev Industries A/S beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan, hvora godt 450 medarbejdere er i Danmark. Se mere på www.haarslev.com

Info

Oprettet:
25-10-2017

Job nr.:
4660699

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
06-11-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak