Indkøbsassistent

Længerevarende vikariat i Odense S med opstart hurtigst muligt.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for kunde i Odense S, en medarbejder til indkøb. Der er tale om et længerevarende vikariat i en større produktionsvirksomhed.

 

Jobbet:

 

Du bliver en del af et dedikeret team af specialister, hvor du, i samarbejde med engagerede kolleger og med kompetent sparring, skal supportere diverse funktioner i indkøbsafdelingen. 

 

Opgaver:

 

Som en væsentlig opgave skal du varetage koordinering og opfølgning på leverandører i Danmark og Europa, herunder:

 

  • Håndtering af indkøbsordrer og leveringstider
  • Modtagelse, bekræftelse og registrering af ordrer
  • Beregning af forespørgsler og ajourføring i ERP system
  • Udfærdigelse af indkøbsordrer, ordrebekræftelser og afstemning af leverancer
  • Lave anbefalinger ud fra sourcing kriterier
  • Opfølgning på rykkerlister
  • Afstemning på faktura
  • Opdatering af prislister fra leverandører
  • Koordinering med speditør

 

Vi forventer:


Du har erfaring med lignende opgaver, er vant til at kommunikere med leverandører og håndtere indkøbsrelaterede opgaver. Da du er i kontakt med mange mennesker internt og eksternt, er det vigtigt, at du behersker dansk og engelsk og gerne andre fremmedsprog. Du er rutineret i Office pakken, har erfaring med Excel og gerne Navision AX.

 

Din person:

 

Du er energisk, har overblik og kan håndtere mange opgaver på én gang. Vi forventer, at du arbejder målrettet, struktureret og selvstændigt med dine opgaver. Derudover har du en professionel, vedholdende og intuitiv facon, der gør, at du har let ved at afstemme og følge op. Som person er du positiv, logisk tænkende og resultatorienteret med en fokuseret og serviceminded indstilling til dine omgivelser.  

 

Vi tilbyder:

 

Du tilbydes et spændende vikariat i en større veldreven virksomhed i Odense. Virksomheden er førende inden for sit felt og kendt for kvalitet, udvikling og innovation, hvilket er årsagerne til vækst og succes. Der kan være ansættelsesmuligheder i virksomheden efter endt vikariat.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i dette vikariat, hører vi meget gerne fra dig. Send cv og ansøgning allerede i dag til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Indkøbsassistent”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage.

 

 

Info

Oprettet:
04-04-2018

Job nr.:
4804195

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
04-05-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak