Kontorassistent til After Sales

Spændende administrativt vikariat hos Haarslev Industries A/S.

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Haarslev Industries A/S, en Kontorassistent til After Sales.

 

Jobbet:

 

For vores kunde, Haarslev Industries A/S, søger vi en Kontorassistent til After Sales til et vikariat på foreløbigt 6 måneder. Opstart hurtigst muligt.

 

Opgaver:

 

Virksomheden er i implementeringsfasen af et nyt globalt ERP system, og vi søger derfor en medarbejder til serviceafdelingen på 16 ansatte. Afdelingens øvrige medarbejdere skal i de kommende måneder afse en del ressourcer til oplæring i det nye ERP system, hvorfor en del af de daglige opgaver bliver dit ansvarsområde:

 

  • Rejseafregninger, afstemning samt rykke for bilag
  • Rejsebooking, herunder flyrejser, hoteller, billeje m.m.
  • Opdatering og ajourføring af montageplaner
  • Håndtering af timesedler
  • Indberetning til social sikring, arbejdsskader m.m.
  • Registrering af lånt/udlånt udstyr
  • Diverse ad hoc opgaver, f.eks. ferieplaner, koordinering af servicesyn på varebiler m.m.

 

Vi forventer:

 

Du er kontoruddannet, og vi forestiller os, at du har en relevant kommerciel baggrund og erfaring fra en lignende administrativ funktion. Det er klart en fordel, hvis du har erfaring fra en større international produktionsvirksomhed. Du er IT vant og har erfaring med et eller flere ERP systemer, f.eks. Navision eller XAL samt Office pakken. Din kontaktflade er international, hvorfor du er rutineret i dansk og engelsk i både skrift og tale.

 

Din person:

 

Du arbejder selvstændigt, har gode samarbejdsevner og er imødekommende. Du er udadvendt og serviceminded og kan lide at have kontakt til mange forskellige slags mennesker i løbet af dagen. Du trives med en dagligdag fyldt med varierende opgaver og hvor planlægning og koordinering er nøgleord.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat med potentiale i en international virksomhed. Du bliver en del af et engageret og målrettet team i en afdeling, der er præget af en god fælles ånd og faglig professionel tilgang til opgaverne.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send et cv og en kort ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Kontorassistent til After Sales”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marlene Bak alle hverdage på 70152010.

 

Virksomheden:

 

Haarslev Industries A/S er en førende global producent af proces- og anlægsudstyr, der leverer kraftfulde løsninger til gavn for det globale miljø. Virksomheden leverer komplette systemer og udstyr til behandling af animalske biprodukter, husholdningsaffald, spildevandsslam, biobrændstoffer og biprodukter fra mad og drikkevareproduktion.

Haarslev koncernen har projekt- og produktionssteder i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland, Tyrkiet og Kina samt salgs- og servicelokationer i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Haarslev Industries A/S beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan, hvora godt 450 medarbejdere er i Danmark. Se mere på www.haarslev.com

Info

Oprettet:
28-09-2017

Job nr.:
4632979

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
28-10-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak