Kontorassistent til KH Onestop i Padborg

Vikariat med henblik på fast ansættelse.

 

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for vores kunde KH Onestop i Padborg en administrativ medarbejder til en stilling på 25 - 30 timer om ugen.

 

Jobbet:

 

Der er tale om et Try and Hire forløb, hvor du ansættes som vikar med henblik på en fastansættelse i virksomheden.

 

Dine primære administrative opgaver vil være:

 

  • Lagerstyring, herunder bestilling af varer
  • Fakturering og bilagskontering
  • Tidsrapportering
  • Oprettelse af arbejdskort og generel ordrebehandling
  • Kundebetjening internt og eksternt
  • Ad hoc kontoropgaver

 

Vi ser helst, at du har erfaring med it systemet AS400 samt er stærk i Office pakken, herunder Excel.

 

Vi forventer:

 

Du er en energisk, mødestabil, positiv og selvstændig person, som kan lide dit arbejde. Du er kontoruddannet og trives i et dynamisk og til tider hektisk miljø. Du motiveres af at løse dine opgaver til perfektion, og du vægter godt samarbejde med dine kolleger meget højt.

 

Vi tilbyder:

 

Try and Hire forløb i en spændende virksomhed, som er en dynamisk og innovativ organisation i udvikling, hvor man værdsætter medarbejdere, som vil tage ansvar og udfordringer. Som udgangspunkt er vikariatet med henblik på fastansættelse i virksomheden.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os hurtigst muligt. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk.: ”Padborg”. Ved evt. spørgsmål kan du kontakte Marlene Bavngaard Bak på 70152010 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

 

Al henvendelse skal foregå til VKAREN.DK.

 

Virksomheden:

 

Knud Hansen koncernen lancerede i 2005 et koncept kaldet KH OneStop – et koncept, der primært henvender sig til transportbranchen, og som indebærer, at kunden kan indkøbe og få serviceret og leveret flere ydelser på ét sted. KH OneStop er i dag en stor succes, ikke mindst fordi det reducerer stilstandstiden, dvs. tiden hvor materiellet holder stille og er uproduktivt, men også fordi kunderne overlader koordineringen og styringen til os og således selv slipper for at bruge tid på dette.

 

Se mere på www.knudhansen.dk

 

Info

Oprettet:
01-06-2017

Job nr.:
4517341

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
01-07-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak