Kontorassistent til kundeservice

Vikariat i Trekantområdet.

VKAREN.DK søger for kunde i Trekantområdet en kontorassistent til kundeservice. Som udgangspunkt er der tale om et vikariat på ca. 2 måneder med opstart hurtigst muligt. Virksomheden har travlt, så der er mulighed for forlængelse af vikariatet.

 

Jobbet:

 

Som kontorassistent i kundeservice, er du først på telefonen, når kunderne ringer ind med spørgsmål eller har brug for vejledning. Du bliver bindeleddet mellem kunderne og virksomhedens interne sælgere i marken.

 

Opgaver:

 

  • Håndtering af alle indgående telefonopkald til virksomheden
  • Ordreoprettelse og ordrebehandling
  • Besvare henvendelser pr. mail
  • Fakturering
  • Forefaldende administrative opgaver

 

Stillingen er på 37 timer pr. uge og arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 8.00-16.00, fredag kl. 8.00-15.30.

 

Vi forventer:

 

Du er kontoruddannet og har erfaring med ovennævnte opgaver. Du har evt. tidligere haft en support funktion, hvor du har serviceret kunder, leverandører m.m. Du har erfaring med et eller flere ERP-systemer, gerne Navision, samt Office pakken. Du taler, læser og skriver dansk og har ingen problemer med at kommunikere på engelsk, hvis dette er nødvendigt.

 

Din person:

 

Du er serviceminded og trives med en hverdag, hvor telefonen er dit vigtigste redskab. Du arbejder struktureret og selvstændigt og har gode samarbejdsevner. Du kan lide at have kontakt til mange forskellige typer af mennesker, og du brænder for at yde den bedst mulige service til alle. Du motiveres af at løse dine opgaver til perfektion, og du vægter godt samarbejde med dine kolleger meget højt.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat, hvor du bliver en del af et engageret og målrettet team i en afdeling, der er præget af et uformelt miljø og en god fælles ånd.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så en ansøgning og dit cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk.: ”Kontorassistent til kundeservice”. Ved evt. spørgsmål kan du kontakte Marianne Rishede på 70152010 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

Info

Oprettet:
12-12-2018

Job nr.:
4917804

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
15-01-2019

Kontakt:
Marianne Rishede