Kontorassistent til kundeservice

Vikariat i Middelfart.

VKAREN.DK søger for kunde i Middelfart en kontorassistent til kundeservice. Som udgangspunkt er der tale om et vikariat på ca. 3 måneder med opstart hurtigst muligt. På sigt kan vikariatet udvikle sig til en fastansættelse for den rette person.

 

Jobbet:

 

Virksomheden servicerer kunder over hele landet med reservedele og tekniske komponenter samt service og reparation af industriteknisk udstyr.

 

Som kontorassistent arbejder du tæt sammen med servicelederen, der også har andre opgaver på værkstedet samt i den mindre butik, der er i afdelingen i Middelfart.

 

Opgaver:

 

  • Varebestilling fra ca. 20 forskellige leverandører
  • Ordreoprettelse og ordrebehandling
  • Lagerbestilling af bl.a. motorer
  • Diverse administrative opgaver

 

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge, hvor det er et krav, at du kan møde kl. 07.00 mandag til fredag.

 

Vi forventer:

 

Du er kontoruddannet og har erfaring med ovennævnte opgaver. Du har evt. tidligere haft en support funktion, hvor du har serviceret kunder, leverandører m.m. Du har erfaring med Navision, gerne Dynamics samt Office pakken. Du taler, læser og skriver dansk og har ingen problemer med at kommunikere på engelsk, hvis dette er nødvendigt.

 

Din person:

 

Du er serviceminded og trives med en hverdag, hvor telefonen er dit vigtigste redskab. Du arbejder struktureret og selvstændigt og har gode samarbejdsevner. Du kan lide at have kontakt til mange forskellige typer af mennesker, og du brænder for at yde den bedst mulige service til alle. Du motiveres af at løse dine opgaver til perfektion, og du vægter godt samarbejde med dine kolleger meget højt.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat, hvor du bliver en del af et engageret og målrettet team i en afdeling, der er præget af et uformelt miljø og en god fælles ånd.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os allerede i dag. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk.: ”Kontorassistent Middelfart”. Ved evt. spørgsmål kan du kontakte Marlene Bak på 70152010 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

Info

Oprettet:
08-12-2017

Job nr.:
4709376

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
28-12-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak