Kreditorbogholder til Odense S

1 års vikariat.

VKAREN.DK søger for kunde i Odense S, en erfaren Kreditorbogholder til 1 års vikariat.

 

Jobbet:

 

Du får ansvar for kreditorbogholderiet og bliver en del af et team af engagerede kollegaer i en spændende virksomhed inden for mejeri- og fødevarebranchen. Dine opgaver består af kreditorbogholderi, afstemninger, betalinger og vedligehold af konti vedr. projekter og budgetter. Yderligere får du ansvar for rykkerprocedurer vedr. godkendelse fra relevante afdelingsledere samt opfølgning på budgetter.

 

Vi forventer:

 

Du har en relevant regnskabsmæssig baggrund og erfaring med lignende opgaver. Vi ser gerne, at du har erfaring med SAP eller andre ERP systemer. Det er en fordel, hvis du taler og skriver engelsk. Du har grundlæggende kendskab til Office pakken og kan lide at arbejde med IT.  

 

Din person:

 

Som person er du positiv og energisk, du arbejder selvstændigt og målrettet med dine opgaver, er opsøgende og god til at kommunikere. Du forstå at overholde deadlines, tager ejerskab og har overblik. Du er løsningsorienteret og kommer gerne med input til forandringer og nye tiltag.

 

Vi tilbyder:

 

Du bliver en del af en spændende virksomhed, der er præget af et godt samarbejde og professionalisme. Afdelingen består af 6 kompetente kollegaer, og der er en uformel omgangstone og frihed under ansvar. Du kommer til at sparre med interne og eksterne kollegaer i et internationalt miljø.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Kreditorbogholder”. Vi ønsker stillingen besat inden for den næste uges tid, hvorfor vi opfordrer dig til at søge allerede i dag. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage.

 

 

 

 

 

 

Info

Oprettet:
07-06-2017

Job nr.:
4523627

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
20-06-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak