Kunde- og personalekonsulent

Fast stilling hos VKAREN.DK i Fredericia.

GENOPSLAG

 

VKAREN.DK er i vækst og søger derfor en ny kollega til vores kontor i Fredericia, som kan servicere vores kunder i Trekantområdet.

 

Jobbet:

 

Som Kunde- og personalekonsulent bliver du en del af et stærkt team af dygtige og motiverede medarbejdere, der brænder for at finde de rette vikar- og rekrutteringsløsninger. Du vil have kontakt til nye og eksisterende kunder, afholde interviews, matche og administrere profiler til stillinger samt udvikle relationer til vores kunder. Din base vil være på kontoret i Fredericia, men du får et tæt samarbejde med dine kolleger i Odense, og derfor vil du have faste arbejdsdage på Odense kontoret min. 1 gang om ugen. Ca. hver 4. uge indgår du hjemmefra i vores vagtordning.

 

Vi forventer:

 

Du skal præsentere VKAREN.DK som den foretrukne samarbejdspartner, skabe værdi og finde de rigtige bemandingsløsninger. Du har en kommerciel/administrativ baggrund, kendskab til vikar- eller rekrutteringsbranchen og indblik i forskellige faggrupper. Vi foretrækker, at du har erfaring med salg til nye såvel som til eksisterende kunder. Med afsæt i kundens behov skal du afdække vikarprofiler, afholde samtaler, udarbejde stillingsopslag og håndtere ordrer. Vi forventer, at du har et godt kendskab til it og er vant til at arbejde i ERP systemer.

 

Din person:

 

Som person er du udadvendt, opsøgende og har et personligt drive. Du er forretningsorienteret og relation skabende, med en struktureret tilgang til dine opgaver. Du er serviceminded og i stand til at bevare overblikket, har et højt energiniveau og forstår, at din succes skabes i samarbejde med kunden. Du er af natur løsningsorienteret, effektiv og vedholdende og arbejder målrettet og analytisk for at skabe det bedste resultat.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende hverdag med stort indhold og frihed under ansvar. Du bliver en del af en professionel og veletableret virksomhed med 19 ansatte, som arbejder ud fra værdierne: Fremsynet, Nærværende, Kompetente og Engagerede. Vi har et godt brand i vikar- og rekrutteringsmarkedet, er kendt for grundig udvælgelse, gode referencer og kundetilpassede løsninger. Du får en selvstændig og ansvarsfuld funktion i et uformelt miljø.  

 

Der er tale om en fast stilling på 37 timer. Arbejdstiden er kl. 8.30-16.30. Vi tilbyder pensions- og sundhedsordning samt løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og har det din interesse, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Kunde- og personalekonsulent”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Mai-Britt Bærentsen eller Maria Hemmingsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Du er velkommen til at læse mere om VKAREN.DK på www.vkaren.dk.

Info

Oprettet:
08-09-2017

Job nr.:

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
08-10-2017

Kontakt:
Mai-Britt Bærentsen