Lager og logistikmedarbejder til disponering

Vi søger for fødevarevirksomhed i Middelfart kommune, en ny medarbejder til disponering af rå- og færdigvarer.

Stillingen kan starte som et vikariat med henblik på fastansættelse, men for den rette person kan der blive tale om en direkte rekruttering.

 

Jobbet:

 

Du får en bred kontaktflade internt som eksternt og en central rolle i daglig håndtering af vare- og lagerdisponering. Dine primære opgaver vil være baseret på:

 

  • Koordinering og planlægning af daglige forespørgsler og ordrer
  • Håndtering af varemodtagelse
  • Registrering i systemet og ajourføring af ordrer
  • Samarbejde med planlægger og indkøber
  • Varetage rykkerprocedure hos leverandørerne
  • Koordinering af handelsvarer med sælgerne
  • Planlægningsopgaver
  • Diverse ad-hoc opgaver

 

Vi forventer:

 

Du er måske uddannet inden for lager/logistik eller har anden relevant erfaring, hvor du er vant til at disponere eller administrere mange opgaver på samme tid.  Du har flair for IT og har gerne erfaring med Movex eller lignende. Det er vigtigt, at du behersker dansk i skrift og tale samt engelsk og evt. tysk.

 

Din profil:

 

Vi forestiller os, at du har en positiv og energisk tilgang til dine omgivelser, er struktureret og har drive. Dit engagement og humør gør, at du nemt kan omstille dig og trives i et hektisk miljø med en åben og fri tone. Det er vigtigt, at du yder en god service, er stærk til at kommunikere og har fokus på at finde den bedste løsning hver gang.

 

Vi tilbyder:

 

En fast stilling i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed. Du bliver en del af et team på 4 motiverende og kompetente kollegaer, og du vil sammen med dem få mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. Produktionsenhederne er placeret rundt i landet og fremstiller produkter under egne varemærker samt private labels til detailkæderne. Virksomheden beskæftiger 220 medarbejdere.

 

Ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst en kort ansøgning og dit CV mærket ”Lager- og logistikmedarbejder” til rekruttering@vkaren.dk. Der vil løbende blive afholdt samtaler, og vi forventer en ansættelse snarest. Vi opfordrer dig derfor til at søge stillingen med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Info

Oprettet:
28-02-2017

Job nr.:
4422688

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
28-03-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak